none
Excel 2010 sequencing

    Question

  • Hi All,

    We have a request to sequence excel 2010. The virtualized excel will be deployed to XP machines. The client is running Office 2003 suite locally in the machine. We have successfully sequenced excel 2010. The functionality appears fine, but when i try to use send to email option from file menu, the locally installed office goes for repair and then it finally opens.

    The office suite goes for repair every time i try to use that option. The error message logged in eventvwr is as follows:

    Detection of product '{90110409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}', feature 'OutlookMAPI2' failed during request for component '{DF2D389A-8DB1-4EB4-BE9E-1F9E7A5CCB72}'

    I see the same behaviour when using sequenced Access 2010. Can anyone suggest on how to fix this error?


    AppGN

    Tuesday, February 05, 2013 12:50 PM

All replies

  • Hello,
    Most likely there is a conflict between whats on your base image versus what was on your base image that you sequenced on. I suppose sequencing it on something that is more similiar would be a good start as MS best practice states this.


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    Tuesday, February 05, 2013 1:18 PM
  • Hi Znack...

    I sequenced it in a clean XP machine. Would you llike me to perform the sequencing in a machine, which is already having Office 2003 suite installed.... If that is the case i woudl like to know whther the sequenced excel 2010 will work fine since we will have excel 2003 already installed in the sequencing machine ?


    AppGN

    Tuesday, February 05, 2013 1:35 PM
  • Hello,

    Its a suggested test. Considering that your current scenario isn't bringing any luck any test would perhaps be better than what you are doing at the moment


    Nicke Källén | The Knack| Twitter: @Znackattack

    Tuesday, February 05, 2013 1:52 PM
  • kkkkkk Znack.... I will give it a try....

    AppGN

    Tuesday, February 05, 2013 2:23 PM