Odpovědět Problém Windows Live Movie Maker

• 8. prosince 2011 19:26

Zdravím, mám takový problém, když dám do WLMM video tak se mi neukáže v levo na obrazovce obraz videa. Hraje pouze jenom zvuk nevím čím to může být. Budu rád za každou radu.A jinak mám Windows 7 Home Premium x64.

Zde je Obrázek.

Všechny reakce

• 8. prosince 2011 21:08

Obsahuje kód

Ahoj,

tohle je většinou problém s kodeky toho videa. Je to nějaké video z foťáku (jaký typ)?

Můžeš doinstalovat kodeky (poměrně kvalitní):

http://shark007.net/

a pak by to mělo běžet...

• 8. prosince 2011 21:20

Jde o obyčejný avi soubor nahraný pomocí programu FRAPS, ale je divné, že i normálně ostatní formáty(videa). Tam nejdou vidět jenom zvuk. Prozatím upravuji videa v Sony Vegasu, ale ten WLMM by mi vyhovoval více :/.
  • 8. prosince 2011 21:22

Tak zkus ty kodeky. Fraps má bohužel nestandartní formát, tak si s tím bez kodeků neporadí.

A zrovna ty co jsem postoval jsou "čisté" takže nezasviní systém.

• 8. prosince 2011 21:25

Škoda, že i s těma kodekama to nejde :(
  • 8. prosince 2011 21:32

Ok, můžeš sem prosím poslat nějaké krátké video z toho Frapsu? Třeba ho dát na skydrive apod. Díky

• 8. prosince 2011 21:34

To asi nepůjde, jelikož fraps nahrává na principu snímku. Tak jedno video má 3,99 Gb. Ale myslím, že tato chyba je jenom v WLMM, protože v Sony Vegasu to jde uplně v pohodě :/.
  • 8. prosince 2011 21:48

Jo a ještě mě napadlo, jestli máš ten Fraps na tom PC, co máš i ten Movie Maker...

• 8. prosince 2011 21:59

Ano, samozřejmě, že mám, ale stále by mě zajímalo proč mi ty videa jdou do Sony Vegasu a do WLMM ne :( :/.
  • 8. prosince 2011 22:32

Odpovědět

Tak jsem zjistil, že ten Shark to v sobě neobsahuje. Tak ho odinstaluj a nainstaluj místo něj CCCP. S ním mi to už funguje :) uff...

Jestli ti to taky poběží, tak pak můžeš kliknout u těch příspěvků na to, že byl ten příspěvek užitečný. Dík.

• 9. prosince 2011 7:31

Bohužel i s timto kodekem to nejde :(. Už si vážně nevím rady.. 

• 9. prosince 2011 9:55

A nemáš nainstalovaný nějaký jiný Codec Pack? Já jsem tohle udělal na čistém virtuálním počítači a po doinstalaci Combined Community Codec Pack se to rozjelo...

Stahoval jsi z jejich oficiálních stránek poslední verzi?

• 9. prosince 2011 13:23

Odpovědět
    Stahoval a jiný Codec Pack nemám. Myslím, že to bude Windowsama  Home Premium, protože na Professionálech se mi to rozjelo :/.
  • 2. ledna 2012 17:46

Ahoj, mám stejný problém! 

Windows 7 64-bit Home Premium !

Také videa přes Fraps... Ale začlo to blbnout až dnes... Jinak mi to cca 5 měsíců jelo.. Nevíte co s tím?

• 2. ledna 2012 19:20

Pokud to dříve fungovalo, vrať se obnovou systému do doby, kdy to fungovalo.
    JCH