none
SSRS Report Builder 3.0 - Pie Chart

    Question

  • Hi,

    I am trying build a Report with Pie Chart and I am doing it the right way because I am simaltaneously trying to Follow the Tutorial on TechNet

    Everythign works fine when I am workign with the Report in Report Builder in design mode, but when I try to run the Report the Pie chart does not show up.

    I am not sure if I am missing something , so what could be a possible scenario for the pie chart not to show up when you run.

    Thanks,

    Chaitanya

    Thursday, December 26, 2013 6:10 PM

Answers

All replies

  • Hi Chaitanya,

    There are several things that come up in my mind for this issue. For example:

    - is your pie chart hidden? (check the Visibility options of the chart)

    - do you display/hide it through clicking on another textbox for example? (+ - signs)

    - do you have a page break after/before the piechart?

    - are your chart data(values) defined correctly? Do they return any results? 

    One of these might be your problem. Also, if these don't solve the issue, could you kindly link the tutorial you are following and the step you are stuck on? And maybe sharing the report if it isn't a problem.

    Thank you and warm regards,

    Razvan


    Per aspera ad astra!
    journeyintobi.com

    Friday, December 27, 2013 8:57 AM
  • Hi Razvan,

    Thank you for the Reply, I checkedall the above mentioned properties before asking the question here and the Tutorial I am tryign to Follow is

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd239338.aspx

    I figured out it was an error with installation of the Reporting services so , I used a different installation and it worked fine.

    Thank you,

    Chaitanya

    Monday, December 30, 2013 1:53 PM