none
My Outlook will not update and show me my new emails: Error message in Outlook Hotmail Connector

    Question

  • I have the following error message in my Outlook Hotmail Connector:

    Time: 10/1/2013 7:12:20 PM
    Error in Mail
    The server reported a temporary error.
    Error: 5102. Server. Xfs request 'SyncBinary' failed. Response code: 'DbError', server response: '720           0'
    AuxData (Base64):

    Help!

    Mark

    Wednesday, October 02, 2013 2:27 AM

Answers

All replies

  • I am with same problem.

    (I use Microsoft Outlook 2007)

    May microsoft help us !

    Thanks

    Wednesday, October 02, 2013 8:10 AM
  • I got same problem this few days on my outlook hotmail connector :

    Mail: Error at 7:29 AM.                                                                                                 
    Calendar: Last successfully refreshed at 7:29 AM.                                                                       
    Contacts: Last successfully refreshed at 7:29 AM.                                                                       

    Errors :

    Time: 10/5/2013 7:02:43 AM
    Error in Mail
    The server reported a temporary error.
    Error: 5102. Server. Xfs request 'SyncBinary' failed. Response code: 'DbError', server response: '720           0'
    AuxData (Base64): Mjo6MDo6MTo6Ojo6Ojo6CjB7NTM4ZmE4NTQtZDgzMC00YjU1LWFjYzktMmViMzdjMDI2MWI4fTI6OkZvbGRlcjo6MTo6MjAwMDo6NTo6Ojo6Ojo6MAowezUxODMzZTc2LWY4ODAtNDJmMC1hZGY5LWFlNmM1ODBhZmZkMX05Ojo=. 

    I use microsoft outlook 2007 too.

    Please help.

    Thanks.

    Saturday, October 05, 2013 12:43 AM
  • me too, using Outlook 2007 and it all started Monday 30/09/2013... all of a sudden server status mail: error, and no mail coming through.

    When are we likely to see a fix for this problem?

    Please help.

    Thx

    Saturday, October 05, 2013 2:41 PM
  • I am getting the same problem with Outlook 2997.  Last successful emails showing were from Monday 7th Oct.  

    Does anybody have a clue how to resolve this


    Benny

    Wednesday, October 09, 2013 9:06 AM
  • I resolved it by removing the account and reconfiguring it again.

    For me this is also not the real, but a workaround because I'm affraid it will reoccur.

    Wednesday, October 09, 2013 10:36 AM