Ez itt a technetklub utódja
-
Thursday, December 20, 2007 9:54 AM
Sziasztok,
Szeretném ha útba igazítana valaki. Ez ahol most járok a jól működő TechNetKlub utódja,
vagy van esetleg egy másik utódhonlap, ahová az ottani felhasználók költöztek.
Ugyanis még egy éve, nagy élvezettel olvastam a kollégák napi problémiról és nemkülönben
a megoldásokról, melyek szemmel láthatóan hozzáértő nagy tapasztalatú emberektől származtak.
Amire most rákérdeznék nem is minőségi, hanem a mennyiségi különbség. Azelőtt napi négy-öt
kérdés is felmerült és megválaszolásra került. Most ha végigböngészem a Last Post oszlopot
az egy héttel ezelőtti bejegyzések szinte frissnek számítanak.
Biztos ez az a fórum ami pótolja (vagy szerette volna pótolni) a TechNetKlub megyszünt fórumát?
Még egy dolog, amit nem értek: a honlap hivatkozik a TechNetKlub fórumára
http://www.microsoft.com/hun/technet/technetklub.mspxItt mindenféle link található hírlevelek feliratkozására, mely linkek a listmanager.technetklub.hu
címre hivatkoznak. Ez a cím már megszűnt. Vagy mégsem?
Minden felvilágosítást köszönettel fogadok,
d.a.
All Replies
-
Thursday, December 20, 2007 2:00 PMOwner
Igen ez a Technetklub utóda. RSS-re tudsz feliratkozni, az e-mail-es rendszer megszűnt.
-
Thursday, December 20, 2007 2:44 PMOwner
Egyébként a kedvedért megszámoltam az elmúlt hét témáit. Pontosan 41 darab, ami átlagban majdnem 6 téma per nap, és ugye még hétvége is volt közben. Miről is beszélünk?
-
Thursday, December 20, 2007 4:15 PM
Bocsánat, ha udvariatlan voltam, nem volt szándékom bárkit is megsérteni.
Amiről beszéltem - vagy inkább felvetettem - az az, hogy ennyi hozzászólás
csak az SQL-es topic-on volt naponta, bár a kedvemért nem kellett volna
összeszámolni az utolsó hét hozzászólásait.
Köszönöm a választ.
üdv,
d.a. -
Thursday, December 20, 2007 4:30 PMOwner
Tényleg jobban pörgött akkoriban az SQL-es rész, ezt is megszámoltam.
Sajnos sokan nem eltűntek, amikor fórum lett a levelek helyett. Volt aki azzal indokolta, hogy cégnél nem feltűnő ha leveleket olvas, a fórum már inkább.