已锁定 Időpont változtatás

• Tuesday, October 30, 2007 2:16 PM

Hello!

A november 6-án esedékes konferenciára regisztráltam, de aznap nem fogok tudni elmenni. Van lehetőség áttenni az időpontot?

Üdv,

Balázs

All Replies

• Tuesday, October 30, 2007 3:33 PM
    Owner

Régen ez annyi volt, hogy simán jelentkeztél egy másikra. Mivel már minden betelt, Budai Péter-t kellene zaklatnod.

• Tuesday, October 30, 2007 7:25 PM

Köszönöm a gyors választ!

Egy gyors keresés után a fényképét, a Microsoft-os karrierjének rövid összefoglalóját, egy általa készített prezentációt találtam, csak a lényeget nem, az elérhetőségét. Tehát még egy kis segítséget kérek, kéréstovábbítás vagy elérhetőség megadásával. (Bár gondolom van egy olyan címe, hogy budai.peter@microsoft.com, de nem kockáztatok...)
    Köszönettel,

Balázs
  • Tuesday, October 30, 2007 7:29 PM
    Owner

Majdnem nyert. Smile

i-pbudai kukac microsoft.com

• Monday, November 05, 2007 8:52 AM

Szia!

i-pbudai@microsoft.com-ra küldtem mailt (előtte pbudai-ra, de egyből válaszolt a mailer daemon:-) ), de ezidáig nem kaptam visszajelzést.
    Holnap konferencia, várjak türelemmel?

Üdv,

Balázs
  • Monday, November 05, 2007 10:26 AM
    Owner

Mást nem nagyon tudsz tenni.

• Monday, November 05, 2007 5:00 PM

Ezidáig nem kaptam választ, tehát:
    Kb. 10:30-ra oda tudok érni, akkor még beeresztenek?
    Meg gondolom nem 100%-os a részvételi arány az összes napon, szal' odamehetnék a legközebbi konfra is, nem?

Üdv,

Balázs
  • Monday, November 05, 2007 7:17 PM
    Owner

Mostanában eléggé teltházak vannak, de valószínűleg beférsz még. De nem vagyok benne biztos, tehát nem akarok hülyeséget mondani. Szigorúan privát vélemény: Én odamennék. Big Smile