Sajnos nem találtam a Studio Add-in fejlesztéséhez kapcsolódó bejegyzést fórumban.
Én a Szegedi Tudomány Egyetem TTIK karának programozó matematikus szakos hallgatója. Azért ezen a helyen keresem meg önöket, mivel ide irányítottak a licenszelési részlegről más elérhetőséget, technikai problémákkal kapcsolatban, nem találtam. Én az egyetemen jelenleg szakdolgozó, a Microsoft Visual Studio 2005-ös terméküket használó hallgató vagyok, és szakdolgozatom célja ként ebbe a rendszerben egy beépülő Add-in szolgáltatást fejlesztek. Lenne egy technikai problémám, a Visual Studio 2005-ös termékkel kapcsolatban.
C# nyelven fejlesztek a Studio kódszerkesztőjébe beépülő alkalmazást, amelynek az a feladata, hogy a C/C++ nyelven íródott előfordító-makrók kiértékelése során tapasztalt függéseket, a Visual Studio Kódszerkesztőjében megjelenítsem. A Kódszerkesztőn belül manipulálom a kódot, hogy szöveges formában megjeleníthessem a programozó számára könnyen elérhető módon, a makró direktívák által kialakult hívásokat. Ez idő alatt, a programozói interakciók a kódban sajnálatos módon aktívak maradnak és a kód a programom számára kezelhetetlen változásokon eshet át felhasználói interakciók révén, amelyek, a kódszerkesztőben következhetnek be. Lenne egy módja, az elemzés során, és a megjelenítés folyamán hogy ezen problémát megszüntessem, és ennek eléréséhez felhasználható lenne a Document osztály Read-Only attribútumának beállítása. Viszont ennek elérése és használata nem engedélyezett, mivel a dokumentációban (MSDN Library) azt találtam, hogy csak Microsoft belső használatra engedélyezett az attribútumnak az elérése és manipulációja. Ez úton szeretném kérni önöket, hogy ha van rá mód, akkor engedélyezzék számomra a szakdolgozatom keretein belül ezen mező használatát, amennyiben ez lehetséges, hogy az általam fejlesztett program képes legyen arra, ami alapvetően elvárható lenne tőle.
Amennyiben ez nem lehetséges kérem arról is értesítsenek.
A Studodióban működik a beállítás, mert az interface kapcsolatban álla a Studio belső osztályával. Csak amíg nem ad valaki engedélyt rá addig gondolom nem lehet használni, azért van oda írva. Ezzel én is tisztában vagyok. Akkor erre semmi mód nincs hogy erre engedélyt kérjek valakitől?
Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Technet Web site.