none
SCOM 2012 R2 not downloading MPs

    Question

  • Hello experts,

    I have installed an OM 2012 R2 environment and am currently attempting to download MPs from the Console via "Download Management Packs". I can successfully search for MPs from the online catalog and the selected MPs including all dependencies start downloading, but then they just stop right in the middle, as you can see in this screenshot:

    This is the state it's been in for a day now. Does anyone have an idea what I'm doing wrong?

    Best Regards,

    Fred

    Monday, June 09, 2014 8:33 PM

Answers

  • I agree with S K Agrawal, check the destination folder - might be a UI bug.

    Alternatively you can download the msi installers, which will give you the management pack guide as well.


    www.coretech.dk - blog.coretech.dk

    • Marked as answer by Fred Eric S Tuesday, June 10, 2014 2:28 PM
    Tuesday, June 10, 2014 7:00 AM

All replies

  • Check if they are already downloaded in the destination folder.

    Also try opening the SCOM console from some other server and connect to this instance of SCOM. then try to download these MPs again.

    hope this helps.


    Thanks, S K Agrawal

    Tuesday, June 10, 2014 2:56 AM
  • I agree with S K Agrawal, check the destination folder - might be a UI bug.

    Alternatively you can download the msi installers, which will give you the management pack guide as well.


    www.coretech.dk - blog.coretech.dk

    • Marked as answer by Fred Eric S Tuesday, June 10, 2014 2:28 PM
    Tuesday, June 10, 2014 7:00 AM
  • Seems to be a UI bug. MPs are actually all there and could be imported without problems. 

    Thanks for the answers :-)

    Tuesday, June 10, 2014 2:28 PM