none
IE9 Addon issue, intermittant detection

    Question

  • Hi,

    We have a program here at work called XpressVIP4.5.  It is a program used to set up and configure modules for remote car starters.  The issue I have is not with the program itself (at least, I'm trying to investigate whether or not the program is good).  We are having difficulty running the program on Internet Explorer 9 - the main problem being intermittent connection issues where the addon recognizes the module, then loses it, then reconnects to it.

    The program is installed on the OS in its own separate Program Files folder, but it runs exclusively as an add on for IE.  Upon further inspection I noticed that the website recognizes the version of the addon to be v4.1 when the most recent version installed onto the OS is v4.5 (the most up to date version).  I'm wondering why internet explorer is not recognizing the update to 4.5, and is instead persistently running an older version of the addon. 

    We have tried reinstalling several times, but to my understanding you cannot uninstall IE addons without deleting the addon information and the appropriate class ID's in the registry.  I'm currently searching for those but I noticed this version recognition issue and was wondering if anyone here could address it.  Thank you very much for your time!

    IE version 9 (x64)
    Windows 7 64 bit

    If you need any more information let me know, thanks again!

    ~D.B


    • Edited by D.Burns Wednesday, July 24, 2013 9:16 PM
    Wednesday, July 24, 2013 8:51 PM

Answers

All replies