none
Cant find software

    Question

  • The collection group I am testing has a OSD deployment assigned and the workstation is constantly displaying: software center cannot retrieve the information that you requested

    ideas?


    Twitter: @dguilloryjr LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dannyjr Facebook: http://www.facebook.com/#!/dguilloryjr

    Wednesday, November 13, 2013 7:38 PM

Answers

  • yes the host service was up and running.

    I ended up reinstalling ADK 8.0 and deleting and removing my task sequence, then I was able to deploy images.


    Twitter: @dguilloryjr LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dannyjr Facebook: http://www.facebook.com/#!/dguilloryjr

    Monday, November 18, 2013 10:36 PM

All replies

  • Hi,

    I would start with verifiying that all the packages refered to by the task sequence is avilable on the DP and that the client is within a boundary / boundary group with a DP assigned to it for Content location.

    Regards,
    Jörgen


    -- My System Center blog ccmexec.com -- Twitter @ccmexec

    Wednesday, November 13, 2013 7:42 PM
  • all packages are on the DP's and the CAS.log shows the DP's it should be getting the packages from

    Twitter: @dguilloryjr LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dannyjr Facebook: http://www.facebook.com/#!/dguilloryjr

    Wednesday, November 13, 2013 9:32 PM
  •  software center cannot retrieve the information that you requested



    Is the SMS Agent Host service up and running?

    Torsten Meringer | http://www.mssccmfaq.de

    Thursday, November 14, 2013 8:20 AM
  • yes the host service was up and running.

    I ended up reinstalling ADK 8.0 and deleting and removing my task sequence, then I was able to deploy images.


    Twitter: @dguilloryjr LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dannyjr Facebook: http://www.facebook.com/#!/dguilloryjr

    Monday, November 18, 2013 10:36 PM