none
exchange management console unable to connect from another domain

    Question

  • Hi,

    I cannot connect to Exchange using EMC

    i have a root Domain A and the Exchange is in Domain B installed.

    I cannot connect from Domain C

    All Domains are in the same Forest

    Friday, December 20, 2013 3:16 PM

Answers

  • The Problem was fixed.

    the Trust Relation was reseted and everything work fine.

    Thank you one more time for yours sugestions.

    • Marked as answer by SSorin Tuesday, January 14, 2014 4:27 PM
    Tuesday, January 14, 2014 4:27 PM

All replies

  • Hi

    It is giving a logon failure error. If you run this as a user in that domain does it work?

    Saturday, December 21, 2013 8:11 AM
  • Hello,

    Please make sure the relationship of these domains. 

    Please make sure whether you have access permission for domain B.

    I recommend you use get-rolegroupmember "organization management" cmdlet to check if you have organization management permission.


    Cara Chen
    TechNet Community Support

    Monday, December 23, 2013 11:18 AM
  • i guess you need permission or when you try logon  yourdomaim\administrator
    Monday, December 23, 2013 3:24 PM
  • Hello,

    Come back and mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    I'm marking the reply as answer as there has been no update for a couple of days.
    If you come back to find it doesn't work for you, please reply to us and unmark the answer.


    Cara Chen
    TechNet Community Support

    Friday, January 03, 2014 7:46 AM
  • Hello,

    i'm sorry, i was in vacation in the last time and i want also to say thank you for your replays.

    Yes, is a problem with the authentication, but i cannot localized where it is.

    Details:

    Domains:

    contoso.com

    europa.contoso.com

    asia.contoso.com

    the exchange servers are in the europa.contoso.com installed.

    the administrator user from contoso.com domain can connect directly to the exchange server, but not from a terminal server in asia.contoso.com domain.

    I will appreciated any helpful replay.

    Thanks.

    Thursday, January 09, 2014 1:45 PM
  • The Problem was fixed.

    the Trust Relation was reseted and everything work fine.

    Thank you one more time for yours sugestions.

    • Marked as answer by SSorin Tuesday, January 14, 2014 4:27 PM
    Tuesday, January 14, 2014 4:27 PM