none
Error ImageX - the system cannot find the file specified

    Question

  • Hello and greetings from Portugal!

    I'm having a little problem here when trying to create a WIM file with MDT LTI process.

    I'm getting an error during the Create WIM phase.
    I've noticed through the ZTIBackup_imagex.log where the errors occurs but I just can't figured out why this is happening.

    The file that imageX complains about it's on the right location, the machine didn't lost network and there's enough space on server.

    Here's the log file: 

    ImageX Tool for Windows
    Copyright (C) Microsoft Corp. All rights reserved.
    Version: 6.1.7600.16385
    Files/folders excluded from image capture by default:
     \$windows.~bt
     \$windows.~ls
     \winpepge.sys
     \Windows\CSC
     \Recycled
     \Recycler
     \$Recycle.Bin\*
     \System Volume Information
     \pagefile.sys
     \hiberfil.sys
    
    Turning on VERIFY option for network share
    Scanning files and directories...
    [  0% ] Capturing progress 
    [  1% ] Capturing progress 
    [  2% ] Capturing progress: 14:42 mins remaining 
    [  3% ] Capturing progress: 25:33 mins remaining 
    [  4% ] Capturing progress: 45:00 mins remaining 
    [  5% ] Capturing progress: 53:24 mins remaining 
    [  6% ] Capturing progress: 58:25 mins remaining 
    [  7% ] Capturing progress: 1:00:55 hrs remaining 
    [  8% ] Capturing progress: 1:01:53 hrs remaining 
    [  9% ] Capturing progress: 1:00:53 hrs remaining 
    [ 10% ] Capturing progress: 60:00 mins remaining 
    [ 11% ] Capturing progress: 59:27 mins remaining 
    [ 12% ] Capturing progress: 59:02 mins remaining 
    [ 13% ] Capturing progress: 58:33 mins remaining 
    [ 14% ] Capturing progress: 58:50 mins remaining 
    [ 15% ] Capturing progress: 58:23 mins remaining 
    [ 16% ] Capturing progress: 58:11 mins remaining 
    [ 17% ] Capturing progress: 57:27 mins remaining 
    [ 18% ] Capturing progress: 56:16 mins remaining 
    [ 19% ] Capturing progress: 54:34 mins remaining 
    [ 20% ] Capturing progress: 52:20 mins remaining 
    [ 21% ] Capturing progress: 50:23 mins remaining 
    [ 22% ] Capturing progress: 48:47 mins remaining 
    [ 23% ] Capturing progress: 46:54 mins remaining 
    [ 24% ] Capturing progress: 45:09 mins remaining 
    [ 25% ] Capturing progress: 43:50 mins remaining 
    [ 26% ] Capturing progress: 42:39 mins remaining 
    [ 27% ] Capturing progress: 41:16 mins remaining 
    [ 28% ] Capturing progress: 39:44 mins remaining 
    [ 29% ] Capturing progress: 38:16 mins remaining 
    [ 30% ] Capturing progress: 36:54 mins remaining 
    [ 31% ] Capturing progress: 36:03 mins remaining 
    [ 32% ] Capturing progress: 35:31 mins remaining 
    [ 33% ] Capturing progress: 34:50 mins remaining 
    [ 34% ] Capturing progress: 33:57 mins remaining 
    [ 35% ] Capturing progress: 32:55 mins remaining 
    [ 36% ] Capturing progress: 37:37 mins remaining 
    [ 37% ] Capturing progress: 46:18 mins remaining 
    [ 38% ] Capturing progress: 49:34 mins remaining 
    [ 39% ] Capturing progress: 50:10 mins remaining 
    [ 40% ] Capturing progress: 49:30 mins remaining 
    [ 41% ] Capturing progress: 48:14 mins remaining 
    [ 42% ] Capturing progress: 46:43 mins remaining 
    [ 43% ] Capturing progress: 45:07 mins remaining 
    [ 44% ] Capturing progress: 43:30 mins remaining 
    [ 45% ] Capturing progress: 41:55 mins remaining 
    [ 46% ] Capturing progress: 40:23 mins remaining 
    [ 47% ] Capturing progress: 38:54 mins remaining 
    [ 48% ] Capturing progress: 37:28 mins remaining 
    [ 49% ] Capturing progress: 36:05 mins remaining 
    [ 61% ] Capturing progress: 28:44 mins remaining 
    
    [ ERROR ] D:\Maestro\VirtualMachines\Posto Balcao\Virtual Hard Disks\PostoBalcao.vhd (Error = 2)
    
    Error imaging drive [D:\]
    
    The system cannot find the file specified. 
    Can someone please help me with this one?
    :: Geeking Around Technological World :: | http://frontslash.wordpress.com
    Wednesday, August 18, 2010 5:09 PM

All replies

  • imagex via LTI only capture c:\. Therefore for your reference machine, do not put in d:\ drive
    IT STAFF
    Thursday, August 19, 2010 9:21 AM
  • imagex is file based and will only capture one partition at a time, if you want to capture a second partition you will have to capture that to another image file or to another index in the original image capture.
    MCTS: ConfigMgr, MDT / http://myitforum.com/cs2/blogs/cnackers/default.aspx
    Thursday, August 19, 2010 4:40 PM
    Moderator