none
Missing Trademark Symbol

    Question

  • I am using a Teradata SQL query to create a tabular model.

    One of the text column contains "Registered symbol" and "Trademark Symbol".

    Registered symbol shows up, but not trademark "tm" symbol.

    Can anyone please help me with it?


    Sunday, July 13, 2014 10:50 AM

All replies

  • whats the datatype used? You can always use unicode values to get it displayed

    see

    http://visakhm.blogspot.in/2014/05/ssrs-tips-displaying-copyright-and.html


    Please Mark This As Answer if it helps to solve the issue Visakh ---------------------------- http://visakhm.blogspot.com/ https://www.facebook.com/VmBlogs

    Sunday, July 13, 2014 5:09 PM
  • What shows in Teradata DB table is corect, with the Registered and Trademark symbol.

    But the query that i use in my tabular model eliminates the Trademark symbol but shows the Registered symbol

    Monday, July 14, 2014 4:18 AM
  • What shows in Teradata DB table is corect, with the Registered and Trademark symbol.

    But the query that i use in my tabular model eliminates the Trademark symbol but shows the Registered symbol

    Is the field used in model declared as unicode field?

    Please Mark This As Answer if it helps to solve the issue Visakh ---------------------------- http://visakhm.blogspot.com/ https://www.facebook.com/VmBlogs

    Monday, July 14, 2014 4:38 AM
  • The model connection has character set = UTF8.

    In the Tools ->options -> Font and colors i have selected Arial Unicode MS

    Is there something i am missing?

    Monday, July 14, 2014 5:24 AM