none
Event ID: 2937

    Question

  • Hi,

    I have found this following warning at HUB  Transport Server , can somebody advise please.

    Log Name:      Application

    Source:        MSExchange ADAccess

    Date:          1/12/2011 7:26:31 AM

    Event ID:      2937

    Task Category: Validation

    Level:         Warning

    Keywords:      Classic

    User:          N/A

    Computer:      COMPANY-HUB1.company.com.sa

    Description:

    Process edgetransport.exe () (PID=1696). Object [CN=Exchange Routing Group (DWBGZMFD01QNBJR),CN=Routing Groups,CN=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT),CN=Administrative Groups,CN=COMPANY,CN=Microsoft Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=company,DC=com,DC=sa]. Property [RoutingMasterDN] is set to value [COMPANY-EDGE1

    DEL:c2da23fc-e375-4fed-850e-1c486c366cff], it is pointing to the Deleted Objects container in Active Directory. This property should be fixed as soon as possible.

    Event Xml:

    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

      <System>

        <Provider Name="MSExchange ADAccess" />

        <EventID Qualifiers="32768">2937</EventID>

        <Level>3</Level>

        <Task>6</Task>

        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

        <TimeCreated SystemTime="2011-01-12T04:26:31.000000000Z" />

        <EventRecordID>3419331</EventRecordID>

        <Channel>Application</Channel>

        <Computer>COMPANY-HUB1.company.com.sa</Computer>

        <Security />

      </System>

      <EventData>

        <Data>edgetransport.exe ()</Data>

        <Data>1696</Data>

        <Data>CN=Exchange Routing Group (DWBGZMFD01QNBJR),CN=Routing Groups,CN=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT),CN=Administrative Groups,CN=COMPANY,CN=Microsoft Exchange,CN=Services,CN=Configuration,DC=company,DC=com,DC=sa</Data>

        <Data>RoutingMasterDN</Data>

        <Data>COMPANY-EDGE1

    DEL:c2da23fc-e375-4fed-850e-1c486c366cff</Data>

      </EventData>

    </Event>

     


    Regards, Amjuu-Anu ..
    Wednesday, January 12, 2011 9:09 AM

Answers

All replies

  • do you still have the company-edge1 server
    Regards, Mahmoud Magdy Watch Arabic Level 300 Videos about Exchange 2010 here: http://vimeo.com/user3271816 Read pretty advanced Exchange stuff I post here: http://www.enowconsulting.com/ese/blog.asp, follow my blog: http://autodiscover.wordpress.com , corp blog: http://ingazat.wordpress.com, Follow me on twitter http://www.twitter.com/_busbar and if you Liked my post please mark it as helpful and accept it as an answer
    Wednesday, January 12, 2011 9:15 AM
  • Yes it is our EDGE Transport Server
    Regards, Amjuu-Anu ..
    Wednesday, January 12, 2011 9:33 AM
  • is it still alive?!
    Regards, Mahmoud Magdy Watch Arabic Level 300 Videos about Exchange 2010 here: http://vimeo.com/user3271816 Read pretty advanced Exchange stuff I post here: http://www.enowconsulting.com/ese/blog.asp, follow my blog: http://autodiscover.wordpress.com , corp blog: http://ingazat.wordpress.com, Follow me on twitter http://www.twitter.com/_busbar and if you Liked my post please mark it as helpful and accept it as an answer
    Wednesday, January 12, 2011 9:41 AM
  • Yes, it is communicating ( Edge Subscription ) with our Hub Transport Servers.

     


    Regards, Amjuu-Anu ..
    Wednesday, January 12, 2011 10:00 AM
  • somehow it looks that it was deleted from AD, can you re-subscribe the edge server
    Regards, Mahmoud Magdy Watch Arabic Level 300 Videos about Exchange 2010 here: http://vimeo.com/user3271816 Read pretty advanced Exchange stuff I post here: http://www.enowconsulting.com/ese/blog.asp, follow my blog: http://autodiscover.wordpress.com , corp blog: http://ingazat.wordpress.com, Follow me on twitter http://www.twitter.com/_busbar and if you Liked my post please mark it as helpful and accept it as an answer
    Wednesday, January 12, 2011 10:04 AM
  • Hi Amjuu,

    You can see below post for same event log but i afrid that this is for other server role not for EDGE and could not modify valu thru ADSI Edit. Do you see any functionality issue in EDGE and HUB servers ?. Please run EXBPA in both server and check if any critical alerts you see.

    http://www.expta.com/2010/09/fix-for-event-id-2937-msexchange.html

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/exchange2010/thread/2cfff314-aed4-449c-879b-659bc5941f9f/

     

     


    Anil
    • Marked as answer by Frank.Wang Wednesday, January 19, 2011 1:50 AM
    Wednesday, January 12, 2011 10:13 AM
  • Hi Amjuu,

    How about your question? Any updates?


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.
    Tuesday, January 18, 2011 8:53 AM
  • Ive had a nightmare with this problem this week and in the end it was a simple fix

    Event ID 2937

     

    Pete

    PeteNetLive

    Wednesday, May 18, 2011 2:10 PM