none
Removal of Exchange 2003 after Exchange 2010 Migration

    Question

  • All Mailboxes and Public folders have been moved I used this article ( http://www.simple-talk.com/sysadmin/exchange/upgrade-exchange-2003-to-exchange-2010/ ) along with others here on TechNet to complete everything up to this point but now when i go into add remove programs and I tell it to remove on the Exchange 2003 server I get "Error message when you try to remove Exchange Server 2003 or Exchange 2000 Server: "0x80072030 (8240): There is no such object on the server"

    Not sure what is stopping me? I have checked the Postmaster account mailbox has a homeMDB attribute that points to the new Exchange server.

    Here is the error I get in the Exchange Server Setup Progress.log

    [15:32:12] Leaving ScPRQ_DoesNotContainLastMAPIMDBInMixedModeAG
    [15:32:12]  ScPRQ_ServerIsNotRUSResponsibleServerInTheNonEmptyOrg (f:\titanium\admin\src\udog\excommon\prereq.cxx:3133)
               Error code 0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:32:12]  CCompServer::ScCheckEVSPrerequisites (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\server\compserver.cxx:1358)
               Error code 0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:32:12]  CCompServer::ScCheckPrerequisites (f:\titanium\admin\src\udog\exsetdata\components\server\compserver.cxx:955)
               Error code 0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:32:12]  CComExchSetupComponent::ScCheckPrerequisites (f:\titanium\admin\src\udog\bo\comboifaces.cxx:1598)
               Error code 0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:32:12]  CComExchSetupComponent::ScCheckPrerequisites (f:\titanium\admin\src\udog\bo\comboifaces.cxx:1598)
               Error code 0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:32:12] === IGNORING PREVIOUS ERRORS === HrSetProblemOnInstallAction, while calling ScCheckPrerequisites (f:\titanium\admin\src\udog\bo\comboifaces.cxx:1399)
               The operation has completed successfully.
    [15:32:12] Setup encountered an error while checking prerequisites for the component "Microsoft Exchange":
    0X80072030 (8240): There is no such object on the server.
    [15:38:39]  CComBOIFacesFactory::QueryInterface (f:\titanium\admin\src\udog\bo\bofactory.cxx:54)
               Error code 0X80004002 (16386): No interface.

     

    Wednesday, June 08, 2011 7:43 PM

Answers

All replies