none
email signature garbled if sent from OWA 2003 - 2010 Coexistence

    Question

  • I have a 2003 / 2010 coexistence platform and evrything seeme to be running well........

    however, the signature on emails sent from OWA 2003 are garbled and the HTML is displayed.

    < h t m l > < h e a d > < m e t a h t t p - e q u i v = " C o n t e n t - T y p e " c o n t e n t = " t e x t / h t m l ; c h a r s e t = u t f - 1 6 " > < / h e a d > < b o d y > & # 1 8 4 9 2 ; TML dir=ltr>& # 1 8 4 9 2 ; EAD>& # 1 5 3 7 0 ; META content="text/html; charset=unicode" http-equiv=Content-Type>& # 1 5 3 7 0 ; META name=GENERATOR content="MSHTML 8.00.7600.16625"& # 1 5 4 2 2 ; /HEAD>& # 1 5 3 7 0 ; BODY> & # 1 7 4 6 8 ; IV& # 1 5 4 2 2 ; FONT color=#000000 size=2 face=Arial>test 1244& # 1 2 0 9 2 ; FONT& # 1 5 4 2 2 ; /DIV& # 1 5 4 2 2 ; /BODY>& # 1 2 0 9 2 ; HTML < h r > C o l m B l a k e < b r > N e t w o r k A d m i n i s t r a t o r < b r > < b r > w w w . h f t . o r g . u k < b r > < b > W i n n e r s o f t h e L a i n g & a m p ; B u i s s o n I n d e p e n d e n t H e a l t h c a r e A w a r d f o r B e s t U s e o f T e c h n o l o g y 2 0 1 0 < / b > < b r > < b r > R e g i s t e r e d O f f i c e : H F T r u s t L i m i t e d , 5 / 6 B r o o k O f f i c e P a r k , F o l l y B r o o k R o a d E m e r s o n s G r e e n , B r i s t o l B S 1 6 7 F L < b r > t e l : 0 1 1 7 9 0 6 1 7 0 0 f a x : 0 1 1 7 9 0 6 1 7 0 1 C o m p a n y R e g i s t e r e d i n E n g l a n d n o : 7 3 4 9 8 4 < b r > R e g i s t e r e d C h a r i t y N o . 3 1 3 0 6 9 V A T N o . 6 0 9 6 6 8 7 0 0 P a t r o n H R H T h e P r i n c e s s R o y a l < b r > < b r > C r e a t i v e l y s u p p o r t i n g p e o p l e w i t h l e a r n i n g d i s a b i l i t i e s . < / b o d y > < / h t m l >

    If sent from Outlook 2003 it displays as normally

    If sent from OWA 2010 it displays as normally

    any ideas?

     

    thnaks for reading

    Thursday, January 20, 2011 1:29 PM

All replies

  • How is the mailflow configured? Does the Exchange 2003 server mail to the internet directly or perhaps via an Exchange 2010 server? Are there any other servers/services which are part of your mailflow (Edgetransport, antispam etc..)?
    Technical Specialist / Infrastructure Architect @ www.OGD.nl - MCSE 2003 Messaging - MCITP Enterprise Messaging Administrator 2007 & 2010
    Thursday, January 20, 2011 2:44 PM
  • Hi Dave,

    I have the 2003 and 2010 connectors in place but the 2010 has a cost of one making it the preferred one

    I am sending out to  a smarthost at our ISP where spam assassin is running.  I have a combined CAS/HUB server delivering the mail

    the strange thing for me is that only OWA 2003 traffic is affected

     

    cheers, colm

    Thursday, January 20, 2011 2:58 PM