none
1033 - event logs

    질문

  • Greetings!

    Migrated Exchange 2007 to Exchange 2010 SP2 with latest cumulative update (3). I see in Event Viewer a lot of warnings in appliaction settings.
    Thoose are all 1033 EVENT ID's, for example:
    The setting BootstrapCABForWM61HostingURL in the Web.Config file was not valid. The previous value was null and has been changed to http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=150061.
    The setting FullServerVersion in the Web.Config file was not valid. The previous value was null and has been changed to false.
    The setting ADCacheMaxOrgCount in the Web.Config file was not valid. The previous value was null and has been changed to 50000.
    Etc, etc.

    I have found a similiar thread: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvrmobility/thread/c9450360-380d-4468-ba9e-9e4cf3932b19
    where guy is suggesting to backup web.config file, open web.config.bak and compare the changes and save thoose into web.config.

    Well If I compare web.config and web.config.bak with notepad++ it saids the files are identical.

    Any other suggetions whats with all of this warnings?

    With best regards,


    bostjanc

    2012년 6월 4일 월요일 오전 11:25

모든 응답

  • Look at the items reported and see if they need to be fixed in web.config.

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."


    • 편집됨 Ed CrowleyMVP 2012년 6월 5일 화요일 오후 3:38
    2012년 6월 4일 월요일 오후 7:08
  • Hello,

    Do you install any third-party Monitoring Tool like "Mailscape Agent"?

    There should be compatibility issues.

    Thanks,

    Simon

    2012년 6월 5일 화요일 오전 9:23
  • Noup, not that I would know.

    I haven't got the time to look all of the items reported because there are bunch of them.
    I also see that event log, logs ActiveSync EVENT ID 1040:
    The average of the most recent heartbeat intervals [507] for request [Sync] used by clients is less than or equal to [540].
    But I have left default value on TGM which is 1800 seconds. I don't know if this event id is related with upper problem.


    bostjanc

    2012년 6월 5일 화요일 오전 9:29
  • If you're getting a lot of these errors, I would take that to mean that your web.config file is corrupt.  You might want to copy one from another server.

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."

    2012년 6월 5일 화요일 오후 3:39
  • Ok, copying from another server will not work, because currently this is a first 2010 server in our domain.

    We had 1 Exchange 2007 in 1st domain and we still have 1 Exchange 2007 in 2nd domain.

    We have migrated 1st Exchange 2007 to Exchange 2010, and I just don't understand how web.config file would become corrupted. It was a fresh Win 2008 R2 OS, Exchange 2010 SP2, and with cumulative update 3. How could it got corrupted?


    bostjanc

    2012년 6월 7일 목요일 오전 10:12
  • You could ask someone else for a copy their web.config file and see if something looks wrong.


    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."

    2012년 6월 7일 목요일 오후 10:31
  • I don't know how but messages strangely dissapeared.


    bostjanc

    2012년 6월 11일 월요일 오전 6:17