none
output to get-transportagent

    Pergunta

  • dear friends... i am just wondering if my hts output is correct plz check the screenshot of get-transportagent command...

    i have 2Xhts no other roles on this.

    i was reading something and on the same page it shows around 13 points for the output of same command .. am i missing something .. plz adavise



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' terça-feira, 19 de junho de 2012 10:03
    terça-feira, 19 de junho de 2012 10:03

Todas as Respostas

  • All looks fine to me. First three are default and the last two are part of Forefront.

    Hope this helps


    Patrick de Rover

    terça-feira, 19 de junho de 2012 12:49
  • Edge shows more, what you have there is normal for HT. Where's the page where it is showing a lot more?

    This is from an Edge Role

    terça-feira, 19 de junho de 2012 16:25
  • hey greg thanks for the reply .. why i posted this ... i was reading about content filtering via hub transport ... just to add .. my hub also has FFE 2010 installed.. and users are getting mails like VIAGRA / SEX/ PORN / LOTTERY .. so thought of blocking these words ... i did it via hub but no use...

    can you suggest anything here... as i dont thnk content filtering via words is possible on FFE 2010 ... may be via hub server, i need some help there... if the content is in body, or may be in subject line ... or may be in attachment .. how can we block the same using Microsoft products or to be very specific EXCH hub role



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quarta-feira, 20 de junho de 2012 05:08
    quarta-feira, 20 de junho de 2012 05:08
  • Did you forget to run the script?
    .\install-AntispamAgents.ps1 

    as per http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb201691.aspx ?
    quarta-feira, 20 de junho de 2012 23:29
  • how would i check if thats install or not .. becoz i thnk its already install ... but i dont want my production to suffer is i install this on servers and somethings breaks becoz of installing this...



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quinta-feira, 21 de junho de 2012 05:11
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 04:46
  • It's not, based on your screenshot. It did this to my hub server after I ran it.

    quinta-feira, 21 de junho de 2012 05:06
  • told u .. u r champ .. ok if you can clear my doubt ... how the anti-spam agent works in hub... means how it gets the definition that what needs to be blocked and so on ...

    ok in my another exchange setup if i have FFE 2010 and antispam agent HTS .. will this be enough for anti-X protection or i should still buy a hardware anti-X device

    thanks Greg... :)



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quinta-feira, 21 de junho de 2012 05:11
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 05:11
  • hi marc.. yes the agent was nto installed ..but nw when it is installed my content filter service is not getting enabled.. any help .. please see the screen shot

    i also have forefront for exchange 2010 installed on my HTS servers.. so will both work .. i want to block few contents as discussed earlier



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quinta-feira, 21 de junho de 2012 11:09
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 11:09
  • You should only use the FSE agent or the Exchange agent - not both. They are basically the same thing.

    quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:22
  • thanks greg,

    can you please advise...how can i enable the agent on exchange .. and what will the effect if i enable both .. forefront for exchange content filter also .. and exchange agent also ...

    and again the moto remain same .. how can i block content .. which i mentioned above ...



    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:27
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:27
  • You don't enable it if you are using FSE, that's the point. It's one or the other for Content Filter.

    Look at http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/forefrontexchange/thread/776e9616-4e8c-4cb1-81bd-44b7b6c99fca/

    quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:33
  • then greg .. again my first question stays .. how can i use the content filtering ...? means how can i block specific words...

    Thanks
    Happiness Always
    Jatin


    • Editado 'Jatin' quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:56
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 15:55
  • There were links to the ForeFront docs inside the answer post of the thread I pointed you at. You have to learn how to configure FSE. Read the guides. I quickly scanned them and saw examples of confguring FSE to filter out words. You need to have a read to figure out what you should do.
    quinta-feira, 21 de junho de 2012 16:00
  • sorry greg .. as soon as i posted my previous reply .. i got the required docs which i was looking for .. will try the same tomorrow .. thanks again for once again helping me .. take care happiness always .. will keep u posted once this is sorted out..

    MARK AS USEFUL/ANSWER IF IT DID


    Thanks
    Happiness Always
    Jatin

    quinta-feira, 21 de junho de 2012 16:11