Kérdés feltevéseKérdés feltevése

KérdésOutlook Express 6 partner(névjegy)kezelési probléma

• 2009. július 25. 13:0707aaron Felhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetések

Kedves Fórumozók!

Az a bajom, hogy Outlook Express 6.0.2900.5512 számú verziójában jó ideje a Partnerek (tehát a Címjegyzékben szereplő személyek) nevét nem úgy jeleníti meg a program, ahogyan én azt korábban beállítottam. Sőt, azt sem engedi meg, hogy a megjelenítési módon utólag változtassak, valamint az újonnan mentett partnerek esetében sem feltétlenül úgy jeleníti meg a nevet, ahogy azt én elmentettem. Hiába megyek rá a partnerre, majd választom ki jobb gombbal a tulajdonságokat és állítom át a "Név" fülön a partner tulajdonságai ablakban a Megjelenítést (legördülő menüben) és mentem OK-ra kattintva, mindegyik partnert úgy jeleníti meg, hogy "vezetéknév, keresztnév". Magyar nyelvű a program, van is olyan opció, hogy veztéknév és keresztnév simán szóközzel, vessző nélkül, de egy ideje nemtudja másképp megjeleníteni. Így aztán beceneveket egyáltalán nem jelenít meg. Mindez csak a Címjegyzékbeli listás felsorolásra vonatkozik. Jobb gomb - tulajdonságok esetén az "Összegzés" és a "Név" fülön is az általam mentett formában mutatja a neveket. Szóval az a kérdésem, mit kell tennem, hogy újra a korábban beállított megjelenítések legyenek érvényben, illetve, ha átállítom valakinek a megjelenítését, szintén érvénybe lépjen?

Köszönettel,
    07aaron

Az összes válasz

• 2009. július 27. 7:01Asteriksz Felhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetések

Kiprobalnam egy masik profillal (eloszor OE profil, majd masik felhasznaloval), hogy kideruljon, az OE serult meg vagy csak az aktualis beallitasok.

A.
  • 2009. július 29. 20:2807aaron Felhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetésekFelhasználói kitüntetések

Sajnos egyéb gondok is vannak a géppel, úgyhogy mostanában nem fogok tudni kísérletezni rajta. Most túl lassú ahhoz. Lehet, hogy memóriacsere és újrahúzás lesz belőle. Szóval ezt most fel kell függesszem és az újrahúzás miatt nem fogom tudni utólag diagnosztizálni.

07aaron