Kedves Fórumozók!
Az a bajom, hogy Outlook Express 6.0.2900.5512 számú verziójában jó ideje a Partnerek (tehát a Címjegyzékben szereplő személyek) nevét nem úgy jeleníti meg a program, ahogyan én azt korábban beállítottam. Sőt, azt sem engedi meg, hogy a megjelenítési módon utólag változtassak, valamint az újonnan mentett partnerek esetében sem feltétlenül úgy jeleníti meg a nevet, ahogy azt én elmentettem. Hiába megyek rá a partnerre, majd választom ki jobb gombbal a tulajdonságokat és állítom át a "Név" fülön a partner tulajdonságai ablakban a Megjelenítést (legördülő menüben) és mentem OK-ra kattintva, mindegyik partnert úgy jeleníti meg, hogy "vezetéknév, keresztnév". Magyar nyelvű a program, van is olyan opció, hogy veztéknév és keresztnév simán szóközzel, vessző nélkül, de egy ideje nemtudja másképp megjeleníteni. Így aztán beceneveket egyáltalán nem jelenít meg. Mindez csak a Címjegyzékbeli listás felsorolásra vonatkozik. Jobb gomb - tulajdonságok esetén az "Összegzés" és a "Név" fülön is az általam mentett formában mutatja a neveket. Szóval az a kérdésem, mit kell tennem, hogy újra a korábban beállított megjelenítések legyenek érvényben, illetve, ha átállítom valakinek a megjelenítését, szintén érvénybe lépjen?
Köszönettel,
07aaron