none
there are 0 <embed> elements and 2 <object> elements in this document. there should be exactly one of those types

    General discussion

  • I cannot access this site from one of my pc's here at work.  I am not sure what is causing the issue.  But it is very disappointing.

    Here is the error i get.

    Message from Webpage

    there are 0 <embed> elements and 2 <object> elements in this document. there should be exactly one of those types.

    What do i need to do to get this site up and running?

     

    Please assist!


    Thanks,

    Ryan

    Wednesday, December 28, 2011 8:04 PM

All replies

  • I get this exact same error when trying to log into an entirely different website (mypaychex.com).  The occurs across browsers, but only on that computer.  Even from the same network, any other computer can connect without issue.

    I'm at a loss why this keeps happening, and there seems to be no answers anywhere.

    Tuesday, July 03, 2012 3:30 PM
  • Contact the website....

    on the title bar of the error message you will see "Message from Webpage".....

    Probably you have active scripting disabled.

    go

    Tools>Internet Options>security tab, click "Reset all zones to default"

    for consumer help with Ie select the Help>Online support menu from IE and follow the links for your windows and IE versions.


    Rob^_^

    Wednesday, July 04, 2012 12:36 AM
  • Brett I do support for MyPaychex. If you ever have problems like this just call us. Our number is on the MyPaychex website, and we would be glad to help you. as for the answer doctor provided. That may work. otherwise our solution is to do an ie reset. I hope this information helps, and good luck.
    • Edited by hev9 Thursday, May 16, 2013 5:05 PM
    Thursday, May 16, 2013 5:04 PM