none
InPrivate Browsing

    Question

  • Hi.

    One of my users has suddely experience a strange behavour of IE 8.0
    Suddenly our home page does not appear in IE 8.0, but if the user open it in InPrivate Browsing then it appears. Anny idea why? and how can this be solved.

    We are still using Windows XP and IE 8.0 with all service packs.

    Looking forward to an answer.

    Thank you in advance.

    Dag

    Tuesday, January 15, 2013 1:19 PM

All replies

  • Hi,

    InPrivate Browsing just make you don’t want to leave a trace of your web browsing activity on your computer. I am not sure what's exactly issue happen to your IE. However you can try to solve the problem from the follwoing methods:

    Method 1: Run the “fixit” from the provided article.

    http://support.microsoft.com/mats/ie_performance_and_safety/

    Method 2: Try to add the website in trusted sites and then check.

    http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/When-to-trust-a-website

    Method 3: Disable the security software temporarily.

    Method 4: Follow the provided article to enable compatibility view in internet explorer.

    Some Web sites may not behave as expected in Internet Explorer

    http://support.microsoft.com/kb/956197

    Method 5:Cannot access some websites in Internet Explorer

    http://support.microsoft.com/kb/967897

    If above methods can not sovle your issue, you may try to reset IE for check:

    http://support.microsoft.com/kb/923737

    Regards.


    Spencer
    TechNet Community Support

    Wednesday, January 16, 2013 2:49 AM
    Moderator
  • Thx.

    I will follow your suggestions and hopefully it works.

    Rgds

    Dag

    Wednesday, January 16, 2013 8:35 AM
  • Hi again.

    Now I have tried the various suggestions with out any luck. 

    The link to method 5 does unfortunately not work.

    More suggestion about I can solve this problem?

    Thank you in advance.

    Rgds

    Dag

    Thursday, January 17, 2013 7:20 AM
  • Hi,

    Sorry for this inconvenience. Can you provide the screenshot about the issue. I am not sure what's the situation about home page does not appear in IE 8.0.

    Regards.


    Spencer
    TechNet Community Support

    Thursday, January 17, 2013 8:03 AM
    Moderator
  • Hi again.

    Did some testing on the users computer.
    Logged on with the local administrator and it worked just fine. Suspect that the user has a corrupt computer profile and will during the day replace the corrupted user profile.

    Will revert back with the result.

    Dag N

    Wednesday, January 30, 2013 7:07 AM