imposibil de deschis documentele cu Word 2003, SP3 în windows 7
-
6 aprilie 2011 04:07
Toate documentele din computerul meu apar în format .DOC file și nu le pot deschide cu Word 2003, decât dacă le deschid prin programul Microsoft Office , nu se pot deschide direct prin clik pe document. La Setul de asociere a formatului, din Control Panel/programs, am încercat să schimb programul atașat extensie .DOC să apară Office Word, dar caută prgramul dar nu-lgăsește. În dreptul extensiei .doc apar programul WORD. Nu pot deschide documentele nici dacă aplic programul winword.exe
care să fie rezolvarea?Îmi dă cineva vreo soluție?
Cornel Munteanu
Toate mesajele
-
6 aprilie 2011 06:19Proprietar
Salut Cornel
Primul lucru pe care aș încerca să-l fac ar fi să:
- right-click pe document
- Open with ->
- Choose program...
- în fereastra nou deschisă dau click pe butonul Browse
- În fereastra de explorer care tocmai s-a deschis, mă duc unde este instalat Office-ul (deobicei în C:\Program Files\Microsoft Office\)
- Aleg cu dublu click executabilul Word (cred că se numește winword.exe)
- După ce am făcut asta s-a închis fereastra de explorer și în fereastra care mi-a rămas deschisă bifez opțiunea Always use the selected program to open this kind of file
Teoretic asta ar trebui să rezolve problema. Dacă nu merge dă-ne de veste și mai încercăm câteva soluții.
Succes!
Denis | Marchează ca răspuns postarea care te-a ajutat!- Marcat ca răspuns de Denis ChiurtuOwner 8 aprilie 2011 07:13