none
Unable to preview documents in search center when using Alternate Access Mapping Name

All replies

  • Hi ,

    Have you configured office web apps server in sharepoint 2013.

    Refer : http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff431685.aspx .


    Regards, Pradeep

    Thursday, January 03, 2013 4:33 AM
  • Hi !

       Yes I did, that's why in my message I said that everything works fine with the default url (http://sharepoint2). As you can see in my message, the problem is that the url returned by the search engine when using the AAM url (http://sharepoint2.academie.ste-therese.com) is not formated properly, and I'm wondering why . . .

    Friday, January 04, 2013 1:48 AM
  • Hello Antonio!

    Have you resolved the issue?
    I have exactly the same problem :(

    I've noticed it happens only for urls contained non-latin chars. In my case Cyrillic.
    Also if second url (zone) is added to crawler content source I will get double search results, where first one works and second not. Seems that first corresponds to the intranet url and second to the original url with replaced header. Look example
     
    http://test.mydomain.local/ - default zone
    https://test.mydomain.com/ - intranet zone

    I search "тест.docx" from https://test.mydomain.com and got next

    1. https://test.mydomain.com/sites/IT/_layouts/15/WopiFrame.aspx?sourcedoc=/sites/IT/Shared Documents/тест.docx&action=default&DefaultItemOpen=1

    2. https://test.mydomain.com/sites/IT/_layouts/15/WopiFrame.aspx?sourcedoc=/sites/IT/Shared%20Documents/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82.docx&action=default&DefaultItemOpen=1

    The first one has url with cyrillic symbols and raises error. The second opens succesfully.
    Also Chrome opens both urls because it is able to recognise non-latin symbols




    • Edited by Sergej.S Monday, July 08, 2013 9:15 PM latin
    Monday, July 08, 2013 8:31 PM