none
Runbooks not appearing in the SCSM console

    Question

  • Hi all,

             I deleted the Orchestrator connector from SCSM console and again re-created the connector. The connector was created successfully. Synchronized the Orchestrator Connector without any error. But when looked into the Runbook section of the SCSM console under Library then there was no any runbook listed. In orchestrator there are around 40-50 runbooks created. But in SCSM console these runbooks are not appearing.

    The Strange thing is that when I open the Orchestration Console from the service manager all the runbooks are visible there.

    After some googling/Binging I executed the command "Truncate Table"  as given in the link

    http://sceverything.blogspot.in/2012/12/orchestrator-runbooks-not-appearing-in.html

    But it did not help me.

    What should I do so that the runbooks be available in the SCSM console. Please help me.

    Thanks,

    Saturday, March 23, 2013 9:22 AM

All replies

  • The runbooks are synced to SCSM successfully earlier by the old connector you deleted?

    The "truncate table trick" doesn't help?

    The permission on the runbooks are fine? The run as account of the connector needs permission to sync the runbooks.

    What happens if you open the URL of the SCO webservice on the SCSM 2012 Management Server in IE (http://<computer>:<port>/Orchestrator2012/Orchestrator.svc)?

    Keep in mind only runbooks with a "Initialize Data" activity will be synced to SCSM by the connector. 


    Andreas Baumgarten | H&D International Group

    Saturday, March 23, 2013 9:03 PM
  • After few minutes the runbooks appeared in the service manager. I do not why it took time for the runbooks to appear in the service manager CMDB. I just executed "Truncate Table" command against Orchestrator.

    Now I can view all the runbooks in the service manager.

    Thanks,

    Monday, March 25, 2013 5:34 AM