none
Broadcom driver problems

    Question

  • Can't find a broadcom driver that will work on Vista Beta 2 a little confused since I had no problems with the last build. Anybody else found a driver that works?

     

    Friday, June 16, 2006 9:48 PM

Answers

  • This site may be helpful for you drivers.  I found that with my VM running I had to instll the win 2k drivers to get one of my devices to work.

    http://www.driverpacks.net/DriverPacks/DriverPacks_BASE.htm

    BTW if there is anyone running VM Ware this may be helpfull also.

    after installing the VMWare tools, Vista will still not find the correct driver for the VMWare Virtual NIC. To fix this, find the device manager and the non-functional network card. Make sure the “Install VMWare Tools” setting is set in VMWare. Right click the NIC, and select update driver. Browse to the C:\Program Files\VMWare tools\Drivers\vmxnet\win2k folder, and install the driver from there.

    Saturday, August 19, 2006 4:58 AM

All replies

  • I have the same problem with beta 2. I installed beta 2 on a thinkpad r51e (integrated broadcom netxtreme). WinXP drivers doesen´t work. Is there a solution?
    Wednesday, June 21, 2006 6:43 AM
  • Same here. I installed and reinstalled various versions and the Broadcom wireless driver is not working. Under the hardware settings driver says working properly however it I try to enable the device via switch computer freezes . All drivers for Broadcom.
    Saturday, June 24, 2006 3:06 PM
  • Using a Broadcom Net xtrem II Gig E I receive thr Found new Hardware window stating "Windows needs to install driver software for your  NDIS client for Broadcom NetXtrem II GigE.

    I am using beta 2 build 5384 on a Dell 2950 64 bit dual xeon processors. 16 G memory

     

    Anyone know where I can get a NDIS client that will work?

     

    Thanks

    Tuesday, July 25, 2006 8:09 PM
  • This site may be helpful for you drivers.  I found that with my VM running I had to instll the win 2k drivers to get one of my devices to work.

    http://www.driverpacks.net/DriverPacks/DriverPacks_BASE.htm

    BTW if there is anyone running VM Ware this may be helpfull also.

    after installing the VMWare tools, Vista will still not find the correct driver for the VMWare Virtual NIC. To fix this, find the device manager and the non-functional network card. Make sure the “Install VMWare Tools” setting is set in VMWare. Right click the NIC, and select update driver. Browse to the C:\Program Files\VMWare tools\Drivers\vmxnet\win2k folder, and install the driver from there.

    Saturday, August 19, 2006 4:58 AM
  • Was anyone albe to get this working?

    I am trying to get beta 2 installed on a G5 DL360 with a NC373i Nic and get the same error with the NDIS Client software needed.

    Thanks

    Friday, September 01, 2006 1:59 PM
  • RC1 just released. If you are CONNECT users, you may try it!
    Friday, September 01, 2006 8:42 PM
  • I installed RC1 and no change still have the same issue.

     

    Tuesday, September 05, 2006 9:25 PM
  • im having the same problem here also...im trying to look for a broadcom driver whose wireless utility works because my network has LEAP authentication which isnt supported by the default windows vista broadcom drivers that come with the windows vista rc1 default install...you'd think by now it'd be either fixed in vista or else broadcom would have released some vista compatible drivers...if anyone knows how to enable LEAP authentication any other way i'd really appreciate it...as for now im stumped :(
    Wednesday, September 06, 2006 12:16 AM
  • Hi, all

    The NC NC373i id the name of the card while the cards chipset belongs to broadcom = Broadcom 5708 or BCM5708 or HP NC373i

    Get the driver for all Broadcom 57XX (BCM57xx) here: http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/downloaddrivers.php

    Regards..

     

    Wednesday, September 13, 2006 6:19 PM
  • I have a broadcom 43xx card so I dont think these drivers are the solution. :(
    Saturday, September 16, 2006 3:57 PM
  •  

    LOL, I forgot to install the VMWare Tools.  Thanks for the tip, it worked great :-)

    Saturday, October 21, 2006 9:17 PM
  • Still the same problem with RC2. Has anyone got Netxtreme II to work with Vista or LH server and got around the NDIS error?

    Regards,

    Anand

    http://www.dotnetindia.com

    Tuesday, November 07, 2006 3:10 AM
  • Hey Mark,  So i'm following the notes in this forum to get my VMWare working and I'm having no luck.

    I may have missed something.    I'm using VMWare v4.5.3 and heard it was o.k.   I loaded Vista and then installed the VMWare Tools.    However, loading either the VMWare nic driver or the Broadcom 57xx failed.   What driver should I use?   I saw a note that someone used a W2K driver????     Still no luck here

    Thursday, December 28, 2006 3:49 PM
  •  

     Is there any news on this issue Anyone?

    al

     

    Wednesday, January 24, 2007 4:59 PM
  • Has anybody found any solution on this one yet:

    I face the same problem when I replaced RHEL4 with Windows XP Pro on my HP Proliant ML350, the embedded NC373i is not recognized by XP. I've already tried different versions of the drivers from broadcom.com but none of them work.

    One possibility I'm exploring is loading the Dos Driver version of NC373i as NDIS driver for XP, but I don't know how to accomplish that. (You might wonder why do they have a DOS version and yet no Win XP version)..

    I've been searching the web to solve this problem for this days now.....anybody please help.

    Friday, February 23, 2007 6:14 PM
  • Guys are you looking for broadcom legacy drives or the Multifunction drivers ?
    Tuesday, July 17, 2007 9:32 PM
  • file no opnen

    Sunday, September 14, 2008 11:15 AM