none
Tooltips problem

    Question

  • Hello, i have some problems with tooltips on my PC, some days ago, some (not all and not always) tooltips became weird displayed(as you see on pictures), some of them are solid black, some text-mixed, some black and mixed. Sometimes this bug disapear and apear again on next hover over element. This problem apears in every application, every color scheme, even in system menus such a System Panel.

    Any solutions for this problem?

    Friday, November 08, 2013 8:54 AM

All replies

  • Have you tried to update the graphic card driver?

    "A programmer is just a tool which converts caffeine into code"

    Friday, November 08, 2013 6:44 PM
  • Yeah i tried, that didn't help, i have latest drivers installed, even tried to reinstall em
    Sunday, November 10, 2013 9:50 AM
  • Hi,

    For the issue,I would like to suggest you try the clean boot mode and safe mode to check the result.

    How to perform a clean boot in Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, or Windows Vista

    http://support.microsoft.com/kb/929135

    And,please check your CPU utilization and Ram.

    Meanwhile,please let us know what version of windows you are using.

    Regards,


    Kelvin hsu
    TechNet Community Support

    Thursday, November 14, 2013 3:13 PM
  • I've using Win8.1, CPU and RAM utilization at minimum, i have GPU:560Ti, CPU: i5 2500k, RAM: 16GB DDR3 1600.

    Tried cleanBoot, didn't help

    Friday, November 15, 2013 8:54 AM
  • I've got temporary solution, after i reinstall GPU drivers, this problem disapear for day or two, after that it apear again, any solutions?
    Tuesday, November 19, 2013 11:58 AM
  • Hi,

    As you said, you can reinstall GPU drivers to resolve the issue temporarily.

    So, I think it may be caused by graphic  driver.

    I suggest we try to install the latest or beta version to test it.

    Meanwhile, I suggest you download the driver from manufacturer website.

    If the issue still persists, I suggest we wait the update for this graphics driver.

    Thank you for your understanding.

    Regards,


    Kelvin hsu
    TechNet Community Support

    Wednesday, November 27, 2013 2:04 AM
  • Hi,

    As you said, you can reinstall GPU drivers to resolve the issue temporarily.

    So, I think it may be caused by graphic  driver.

    I suggest we try to install the latest or beta version to test it.

    Meanwhile, I suggest you download the driver from manufacturer website.

    If the issue still persists, I suggest we wait the update for this graphics driver.

    Thank you for your understanding.

    Regards,


    Kelvin hsu
    TechNet Community Support

    Yeah i always use latest drivers, also there was an update, issue persist.

    I really don't think it's GPU Drivers.

    Sunday, December 01, 2013 2:41 PM
  • As soon as i understood Chrome cause that bug, i've read some similar topics here: https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=89759 the thing is, there is people who describe same issue on Chrome only, but in my case it does affect whole Win UI
    Thursday, December 19, 2013 8:06 AM