none
Ipv6 No Network Access

    General discussion

  • I use windows 7 Ultimate, everything was going fine until my cable went down one day and from there my internet did too. After checking, there was nothing disconnected  and it even says I am connected but Internet wont work at all. On the Ipv4 it says Internet Access Connected but on the Ipv6 it says "no network acess" After running the windows dianose it says : "Your network appears to be well configures but the device or resource (DNS server) is not working" I dont use router or anything I connected the modem directly to the computer.

    Here I paste my /ipconfig /all maybe someone can help me out, i would really appreciate it


    Windows IP Configuration


    Ethernet adapter Local Area Connection:

       Connection-specific DNS Suffix  . : bonitasprngs.fl.naples.comcast.net
       Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::474:92c2:746:c8da%11
       IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 69.139.61.231
       Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.248.0
       Default Gateway . . . . . . . . . : 69.139.56.1

    Tunnel adapter isatap.bonitasprngs.fl.naples.comcast.net:

       Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
       Connection-specific DNS Suffix  . : bonitasprngs.fl.naples.comcast.net

    Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

       Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
       Connection-specific DNS Suffix  . :
       Primary Dns Suffix  . . . . . . . :
       Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
       IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
       WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
       DNS Suffix Search List. . . . . . : bonitasprngs.fl.naples.comcast.net

    Ethernet adapter Local Area Connection:

       Connection-specific DNS Suffix  . : bonitasprngs.fl.naples.comcast.net
       Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce 10/100/1000 Mbps Ethernet
       Physical Address. . . . . . . . . : 90-E6-BA-F0-1E-AE
       DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
       Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
       Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::474:92c2:746:c8da%11(Preferred)
       IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 69.139.61.231(Preferred)
       Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.248.0
       Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, October 26, 2010 3:21:49 PM
       Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, October 26, 2010 8:59:12 PM
       Default Gateway . . . . . . . . . : 69.139.56.1
       DHCP Server . . . . . . . . . . . : 68.87.74.13
       DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 244377274
       DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-13-F5-19-EC-90-E6-BA-F0-1E-AE

       DNS Servers . . . . . . . . . . . : 4.2.2.1
                                           4.2.2.2
       NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

    Tunnel adapter isatap.bonitasprngs.fl.naples.comcast.net:

       Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
       Connection-specific DNS Suffix  . : bonitasprngs.fl.naples.comcast.net
       Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
       Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
       DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
       Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

       Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
       Connection-specific DNS Suffix  . :
       Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
       Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
       DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
       Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tuesday, October 26, 2010 11:20 PM

All replies

  • Dude same  problem i'm having as well. I'm  not that  tech guy  who's go with computers.  My household has  one windows 98 or higher,, Windows 7 Ultimate which  I'm  on   Right now but  still  kicks me off whenever it wants 2 &  2  PS3, but  1 is not connected right now.  I'm  using  the hard wired connection to my laptop and the ps3,  My,, laptop  has built  in wireless pick up ____  called (REALtelk) sorry about the grammer.  That's  disable at the moment,  whichit still  say  ur problem.. On the Ipv4 it says Internet Access Connected but on the Ipv6 it says "no network acess".

     

     

    OK    We both can connect  through the  Router/Modem  but  not the Web itself,  it  kicks us  whenevr it wants,  it wouldbe the same thing if using wireless as well.

     

    MY  Solution:  We  get are  internet  through  the wall, or  by access point. My  household has  3 phones  and 1 is now wireless, but yeah one  of the phones  looks like ____ and  as well  is going through  the same wall  which is as well  as my   hard  wired connection  goes through.   My  ps3  is worse. This  always comes up  "A error has occurred  u have been sign out  of  PlayStation network"   so yeah #### up.

     

    If  using wireless  ur Access  point some be (strong) laptop and ps3 (%80).   If  have wired  stuff  with  wireless  try  doing 1  or the other.

    Sorry  if this doesn't  help u,  i  have the exact  problem.

    Cheers   reply back ok  Sirnikolai

     

    Monday, December 06, 2010 4:51 AM