none
Windows Vista logs me out right after welcome message

    Question

  •  

    I use Microsoft Windows Vista Ultimate, I was trying to uninstal servicepack 1 RC1 to prepair for installing the full version of servicepack 1.

    Uninstalling SP1Rc1 seemed to go well, atleast; Till i reached the logon screen, i typed in my password as ussual and then Welcome, shows up, right after that it says Logging Off..

    After that im back at the logonscreen, Weird? YEAH!

     

    Help me, if you know how to solve this, you can also email me at

    - jesk@home.nl, Thanks very much.

    Friday, July 04, 2008 8:56 PM

Answers

  • Hi,

     

    Try logging in the Safe Mode, if problem still presists, a general issue with the SP1 RC1 was reported with same problem you have and it's a bug.

     

    Windows Vista SP1 RC1 was just a pre-release copy of SP1 and you might be aware that it might damage any data and then you might need to re-install Windows Vista again.

     

    Good luck

     

    Saturday, July 05, 2008 12:02 PM

All replies

  • Hi,

     

    Try logging in the Safe Mode, if problem still presists, a general issue with the SP1 RC1 was reported with same problem you have and it's a bug.

     

    Windows Vista SP1 RC1 was just a pre-release copy of SP1 and you might be aware that it might damage any data and then you might need to re-install Windows Vista again.

     

    Good luck

     

    Saturday, July 05, 2008 12:02 PM
  • same problem
    Sunday, August 17, 2008 2:31 AM