none
Windows 7 boots to a blank screen with white moveable cursor - No threads on this topic provide solutions - Anyone solve this one?

    Question

  • Not looking for the easy answer of reinstalling. There has to be a reason several on this list have come across this issue. One possibility may be the ATI video driver for the ATI 4770. If that is the case how can I change it with my only access to the system is through a command prompt?
    Friday, September 25, 2009 5:06 AM

Answers

  • Take a look at KB974431
    It replaces the directx, when I compares system32\drivers\dxgkrnl.sys I found it.  in one day, I had 2 domain controllers, 6 servers, and multiple workstations end up at a blank screen with no simple fix or safe modes.  they were pingable, but we're talking exchange servers and such so what a mess...

    I may be able to do a rollback with DISM or just to a replace but I'll see...

    btw it effected both svr08R2 and W7 RTM x64 editions simultaneously.
    Saturday, October 31, 2009 5:02 AM

All replies

  • i am similarly looking for an answer to this 'KSOD' problem. its extremely frustrating not being able to access anything :(
    Friday, September 25, 2009 5:43 AM
  • Here are the details of what I've done so far:

    Running 32 bit Windows 7 RC1 build 7100 on a dual core 4GB Dell XPS 410 box with 250+ GB HD

    (45% used). Single Samsung LCD 906BW, with the ATI 4770 card with updated drivers.

    Ran a CHKDSK /r because of error messages in Win 7 System log. Windows was operating sort of

    OK at that point (the reason for checking logs and implementing CHKDSK).

    Now boots to blank screen with cursor which will move around using the mouse. Indicates some

    part of windows is loading.

    Cannot get to safe mode.

    Next ran the Repair function from the install DVD.

    This is the result:

    "Startup repair cannot repair this computer automatically. (then options to send or not send

    data to MS).

    Problem Signatures:

    Event Name: Startup repair offline
    Signature 01: 6.1.7100.0
    Signature 02: 6.1.7100.0
    Signature 03: unknown
    Signature 04: 21201225
    Signature 05: external media
    Signature 06: 5
    Signature 07: NoBootFailure
    OS Version: 6.1.7100.2.0.0.256.1
    Local ID: 1033

    Tried Restore function from RC install disk. Even though there were set points, none are

    found.

    Able to see boot screens up until selection of OS. The only OS loaded is Win 7. Select it.

    The typical moving green bar appears for a few seconds. Surmise this is the time the system

    is loading drivers (like the mouse and CD/DVD). What may not be loading is a video driver.

    Tried booting with the low resolution video option. No change.

    Ran CHKDSK /f. Get to C:> with Shift + F10 at Win 7 install screen.

    Result:

    "unspecified changes to system configuration might have caused the problem.
    Repair Action: System files integrity check and repair
    Result: failed. Error Code=0x490"

    Ran the memory repair just in case. No problems.

    Ran bootsect /nt60 C: /mbr to insure the MBR is in good shape. It is.

    The DIR command brings up all the directories and files on C:\.

    Was able to run SFC. From the Win 7 install CD

    "C:\>SFC /scannow /offbootdir=c:\ /offwindir=c:\windows\"

    Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. See the

    CBS.log file"

    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Starting TrustedInstaller initialization.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Transactions disabled in registry,

    continuing without transaction support.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Kernel transactions are disabled,

    continuing without transaction support.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Loaded Servicing Stack v6.1.7100.0 with

    Core: X:\windows\winsxs\x86_microsoft-windows-

    servicingstack_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_none_7a5259aa1c604bad\cbscore.dll
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CSI    00000001@2009/8/31:06:19:38.731

    WcpInitialize (wcp.dll version 0.0.0.6) called (stack @0x7365d92e @0x73d950d2 @0x73d715c4

    @0x301c99 @0x301236 @0x76f375a8)
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CSI    00000002@2009/8/31:06:19:38.763

    WcpInitialize (wcp.dll version 0.0.0.6) called (stack @0x7365d92e @0x73dd5a32 @0x73dd28c2

    @0x301c99 @0x301236 @0x76f375a8)
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CSI    00000003@2009/8/31:06:19:38.778

    WcpInitialize (wcp.dll version 0.0.0.6) called (stack @0x7365d92e @0x73d14b68 @0x73d15461

    @0x301327 @0x301245 @0x76f375a8)
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Failed to load SxsStore.dll [HRESULT =

    0x8007007e - ERROR_MOD_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Failed to initialize SxS. [HRESULT =

    0x8007007e - ERROR_MOD_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Ending TrustedInstaller initialization.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Starting the TrustedInstaller main loop.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    TrustedInstaller service starts

    successfully.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Initializing online with Windows opt

    -in: False
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Cleaning up report files older than

    10 days.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Requesting upload of all unsent

    reports.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Failed to start upload with file

    pattern: X:\windows\servicing\sqm\*_std.sqm, flags: 0x2 [HRESULT = 0x8007007f -

    ERROR_PROC_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Failed to start standard sample

    upload. [HRESULT = 0x8007007f - ERROR_PROC_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Failed to start upload with file

    pattern: X:\windows\servicing\sqm\*_all.sqm, flags: 0x6 [HRESULT = 0x8007007f -

    ERROR_PROC_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Failed to start always sample upload.

    [HRESULT = 0x8007007f - ERROR_PROC_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    SQM: Warning: Failed to upload all unsent

    reports. [HRESULT = 0x8007007f - ERROR_PROC_NOT_FOUND]
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Setup in progress, aborting startup

    processing checks.
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CBS    Startup processing thread terminated

    normally
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CSI    00000004 CSI Store 5575472 (0x00551330)

    initialized
    2009-08-30 22:19:38, Info                  CSI    00000005 Transaction merge required, do-

    not-merge flag passed.
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Reboot mark refs incremented to: 1
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Scavenge: Starts
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CSI    00000006 Transaction merge required, do-

    not-merge flag passed.
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CSI    00000007@2009/8/31:06:29:47.320 CSI

    Transaction @0x5a0598 initialized for deployment engine {d16d444c-56d8-11d5-882d-

    0080c847b195} with flags 00000002 and client id [10]"TI6.0_0:0/"

    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Scavenge: Begin CSI Store
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CSI    00000008 Transaction merge required, do-

    not-merge flag passed.
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Scavenge: Could not scavenge with pending

    transaction, disposition: 0X5
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CSI    00000009@2009/8/31:06:29:47.320 CSI

    Transaction @0x5a0598 destroyed
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Reboot mark refs: 0
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Idle processing thread terminated normally
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Ending the TrustedInstaller main loop.
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Starting TrustedInstaller finalization.
    2009-08-30 22:29:47, Info                  CBS    Ending TrustedInstaller finalization.

    --------------------------------> Not clear on action for failed load of SxS.


    Next followed the steps for manually fixing. (note: left out some text that seemed

    superfluous. Salient info in quotes)

    bootrec.exe /fixmbr -- "the operation completed successfully"

    boot\bootsect.exe /nt60 all /force -- "successfully updated NTFS filesysem bootcode."

    del c:\boot\bcd -- "could not find c:\boot\bcd."

    bootrec.exe /rebuildbcd -- "scanning all disks for Windows Installations."
    "Successfully scanned Windows Installations."
    "Total identified Windows installations: 0"
    "The operation completed successfully"

    The missing C:\boot\bcd and that no identified windows installations were found is

    problematic. Used Partition Wizard to check partitions. Says Windows 7 partition is Active.

    DiskPart said the partition is healthy. When the Recovery Console is invoked it does find

    Win 7 as an installed OS.

    All well and good but nothing changed. Still will not boot.

    Just in case I went through the manual process to rebuild the MBR:

    bootrec.exe /fixmbr
    x:\boot\bootsect.exe /nt60 all /force
    del C:\boot\bcd
    bcdedit /createstore c:\boot\bcd.temp
    bcdedit.exe /store c:\boot\bcd.temp /create {bootmgr} /d "Windows Boot Manager"
    bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp
    bcdedit.exe /set {bootmgr} device partition=C:
    bcdedit.exe /timeout 10
    del c:\boot\bcd.temp
    bcdedit.exe /create /d "Windows Vista" /application osloader (produces a GUID)
    bcdedit.exe /set {the created GUID} device partition=C:
    bcdedit.exe /set {the created GUID} osdevice partition=C:
    bcdedit.exe /set {the created GUID} path \Windows\system32\winload.exe
    bcdedit.exe /set {the created GUID} systemroot \Windows
    bcdedit.exe /displayorder {the created GUID}
    bcdedit.exe /default {the created GUID}

    Still no go.

    Found these files using DIR: c:\windows\logs\recoverydisk\ and c:\windows\logs\systemrestore

    - is there any help in these?

    Suggested remedies?

    Thanks,

    Mike
    Friday, September 25, 2009 6:26 AM
  • Mike,
        Have you tried checking the following:

    http://blogs.technet.com/askcore/archive/2009/01/07/windows-vista-boots-to-a-black-screen-with-only-the-mouse-cursor.aspx

    I know the article is for Windows Vista, but Windows 7 also runs as the Network Service account.

    Tanner
    Saturday, September 26, 2009 6:13 PM
  • Thanks, Tanner. The registry value was already correctly set. Could this be a video driver issue? Runing v9.7 for an ATI Radeon 4770 card. When booting to Safe Mode the display is the same black screen only with the larger cursor. So, some of Windows is loading. If it is the video driver how would I unload it to let Windows select its own generic driver?

    FYI, here is the boot log from this morning:

    Microsoft (R) Windows (R) Version 6.1 (Build 7100)
     9 29 2009 08:36:44.375
    Loaded driver \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe
    Loaded driver \SystemRoot\system32\halmacpi.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\kdcom.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\mcupdate_GenuineIntel.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\PSHED.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\BOOTVID.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\CLFS.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\CI.dll
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\Wdf01000.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\WDFLDR.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\sptd.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\WMILIB.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\SCSIPORT.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ACPI.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\vdrvroot.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\pci.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\msisadrv.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\partmgr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\volmgr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\volmgrx.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\mountmgr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\iaStorV.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\iaStor.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\amdxata.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\fltmgr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\fileinfo.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\Lbd.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\PxHelp20.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Ntfs.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\msrpc.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\ksecdd.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\cng.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\pcw.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Fs_Rec.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\ndis.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\NETIO.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\ksecpkg.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\tcpip.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\fwpkclnt.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\vmstorfl.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\volsnap.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\spldr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\sbp2port.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\rdyboost.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\mup.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\hwpolicy.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\fvevol.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\disk.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Null.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Beep.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\MTiCtwl.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\vga.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\RDPCDD.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\rdpencdd.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\rdprefmp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Msfs.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Npfs.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\tdx.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SYMTDIV.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\afd.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\netbt.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\ws2ifsl.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\wfplwf.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\pacer.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\vwififlt.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\SymIMv.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\netbios.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\wanarp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\termdd.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\Ironx86.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SRTSPX.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rdbss.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\nsiproxy.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mssmbios.sys
    Did not load driver
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SRTSPX.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SRTSPX.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SRTSPX.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\SRTSPX.SYS
    Loaded driver \??\C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\eeCtrl.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\discache.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\csc.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\dfsc.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\ccHPx86.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\blbdrive.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\drivers\NIS\1100000.02D\BHHlpx86.sys
    Did not load driver
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\BANTExt.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\tunnel.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\intelppm.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\dxgkrnl.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\atikmdag.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\HDAudBus.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\e1e6032.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbuhci.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbehci.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\athr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\vwifibus.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\1394ohci.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\fdc.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\GEARAspiWDM.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\CompositeBus.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\AgileVpn.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rasl2tp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ndistapi.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ndiswan.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\raspppoe.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\raspptp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rassstp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rdpbus.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdclass.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mouclass.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\swenum.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\IntelDH.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\umbus.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbhub.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\flpydisk.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
    Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\LVUSBSta.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\AtiHdmi.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\LVUSBSta.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\stwrt.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\hidusb.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdhid.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\LUsbFilt.Sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\LHidFilt.Sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mouhid.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\LMouFilt.Sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\luafv.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\WudfPf.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\lltdio.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\nwifi.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ndisuio.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\pnarp.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\purendis.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rspndr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\HTTP.sys
    Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\parport.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\bowser.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\mpsdrv.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb10.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb20.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\nmsunidr.sys
    Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\peauth.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\secdrv.SYS
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srvnet.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\tcpipreg.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv2.sys
    Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv.sys

    Thanks.

    Mike
    Tuesday, September 29, 2009 1:47 PM
  • Hello, everyone.

    You can access the task manager in safe mode? If you can, we can see if the explorer is starting. the control panel, you can open?


    Let me now.
    Monday, October 19, 2009 12:11 PM
  • Hello,

    Can you try this - go into F8 mode (as you would to get into safe mode) and load the Enable Low-Resolution Video otherwise known as 'Enable VGA' mode.

    Jordan
    Monday, October 26, 2009 7:34 PM
  • Take a look at KB974431
    It replaces the directx, when I compares system32\drivers\dxgkrnl.sys I found it.  in one day, I had 2 domain controllers, 6 servers, and multiple workstations end up at a blank screen with no simple fix or safe modes.  they were pingable, but we're talking exchange servers and such so what a mess...

    I may be able to do a rollback with DISM or just to a replace but I'll see...

    btw it effected both svr08R2 and W7 RTM x64 editions simultaneously.
    Saturday, October 31, 2009 5:02 AM
  • Here's how I got past the black screen.

    Bring up Task Manager.
    Got to Processes and kill explorer.exe
    Click on the applications tab in Task Manager and click New Task
    Type in explorer.exe

    Everything comes up
    Thursday, January 14, 2010 12:10 AM
  • Thx Pinehurst106, worked for me.  Did you find a less "manual everytime" fix to this?  I was considering writing a script that executes upon startup, but even that seems a bit wacked.  Thanks.  --Chris

    Sunday, December 26, 2010 10:13 PM
  • Here's how I got past the black screen.

    Bring up Task Manager.
    Got to Processes and kill explorer.exe
    Click on the applications tab in Task Manager and click New Task
    Type in explorer.exe

    Everything comes up

    This worked for me!! Thanks!!!
    Thursday, January 13, 2011 11:14 PM