none
Activation Error 0x80072EE2

    Question

  • When I try to activate I get error code 0x80072EE2. This is the second time I have installed Windows 7. The first time I kept getting the same errors with activation and Windows update. Im running 64 bit with an E6400 on an Intel DG965WH board. I have Vista on the same hard drive, but I installed 7 as fresh install on a separate partition.
    Wednesday, February 04, 2009 7:46 PM

Answers

All replies

  • Here is the Microsoft knowledge base for your error.  Hopefully, it can provide some guidance.

    http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/836941


    Thursday, February 05, 2009 2:12 AM
  • I'm getting the same error when activating Windows.

    The linked knowledge base refers to Windows updates, is the error description still the same for Windows activation?

    Tuesday, June 10, 2014 8:42 AM
  • Your best bet is to post your issue in the Windows Genuine Forums.  Read the directions below to create a diagnostic:

    MGA Diagnostic Report:

    To properly analyze and solve problems with Activation and Validation, we need to see a full copy of the diagnostic report produced by the MGADiag tool (download and save to desktop -http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012 )

    Once downloaded, run the tool.
    Click on the Continue button, after a short time, the Continue button will change to a Copy button.
    Click on the Copy button in the tool (ignore any error messages at this point), and then paste (using either r-click/Paste, or Ctrl+V ) into your post.

    One Issue Per Thread:

    Most Activation and Validation issues look the same, on the surface, but can have many different causes and fixes. This is why we ask for a diagnostic report and this is also why we ask that you create your own thread for your issue (in other words, don't post your issue in another person's thread). 

    It just becomes too complicated to try to troubleshoot multiple different issues in the same thread.

    New to the Forums?

    Note that if you are new to these forums, you may find that you are unable to post due to a restriction on the inclusion of links and pictures.
    Simply delete the only lines that contain links -  this will allow the remainder of the report to upload (and those lines are not generally critical to the report anyhow)


    Please do not read this sentence. Please ignore the previous sentence.

    Tuesday, June 10, 2014 2:32 PM