none
Every time I start my computer, I receive this error: "error ext_framebuffer_object extension was not found". What can I do to solve this problem?

    Question

  • Every time I start my computer, I receive this error: "error ext_framebuffer_object extension was not found". What can I do to solve this problem?
    Monday, February 18, 2013 5:50 PM

Answers

  • Hi,

    You may take a system restore to go back to a previous status.  

    In addition, you boot in clean boot and safe mode to check whether it is caused by the third party applications.

    How to clean boot:

    http://support.microsoft.com/kb/929135

    Please monitor the system in the Clean Boot environment. If the problem does not occur, it indicates that the problem is related to one application or service we have disabled. You may use the MSCONFIG tool again to re-enable the disabled item one by one to find out the culprit.


    Tracy Cai
    TechNet Community Support

    Wednesday, February 20, 2013 6:21 AM

All replies

  • What third party Codecs do you have installed?

    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”

    Monday, February 18, 2013 7:16 PM
  • Hi,

    You may take a system restore to go back to a previous status.  

    In addition, you boot in clean boot and safe mode to check whether it is caused by the third party applications.

    How to clean boot:

    http://support.microsoft.com/kb/929135

    Please monitor the system in the Clean Boot environment. If the problem does not occur, it indicates that the problem is related to one application or service we have disabled. You may use the MSCONFIG tool again to re-enable the disabled item one by one to find out the culprit.


    Tracy Cai
    TechNet Community Support

    Wednesday, February 20, 2013 6:21 AM