none
Error code 0xC004C008

    Question

  • I have a company copy of Windows 7 Ultimate, when I try to activate it on my computer it says I can't because it's already on another computer. Having a company copy allows this though. Also, when I try to do the automated phone activation, it says the installation ID does not exist, even though it does. Does anyone know how to fix this?
    Saturday, February 16, 2013 11:20 PM

Answers

All replies

  • Please see the article below for more information on the error your experiencing.

    http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Windows-7-activation-error-0xC004C008


    Be kind and Mark as Answer if I helped.

    Sunday, February 17, 2013 4:57 AM
  • To properly analyse and solve problems with Activation and Validation, we need to see a full copy of the report produced by the MGADiag tool
    (download and save to desktop - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012 )
     Once saved, run the tool.
    Click on the Continue button, which will produce the report.
     To copy the report to your response, click on the Copy button in the tool (ignore any error messages at this point), and then paste (using either r-click/Paste, or Ctrl+V ) into your response.
      - **in your own thread**, please
     
    Please also state the Version and Edition of Windows quoted on your COA sticker (if you have one) on the case of your machine (or inside the battery compartment), but do NOT quote the Key on the sticker!
    http://www.microsoft.com/en-us/howtotell/Hardware.aspx

    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    No - I do not work for Microsoft, or any of its contractors.

    Monday, February 18, 2013 12:48 PM
  • I have a MAPS account. I took the serial from the MAPS site and my Windows 7 x64 ultimate does not activate.

    Curious that I had to install Windows server 2012 R2, also downloaded from MAPS account, because veeam backup f***ed my 2008R2 install and a 2008R2 VM running on hyper-v. But that is another sad story.

    Microsoft gave me a key, that it does not activate. Confused.

    Just moved my VM's to the new 2012 R2 and had to re-activate them all. Only 1 activated correctly, from a key that I got from MAPS too.


    Adelino Araujo

    Tuesday, December 03, 2013 8:01 PM