none
reinstalled MBAM and now everything works except the enterprise compliance report

    Question

  • I had to uninstall and reinstall MBAM and now everything works except the enterprise compliance report.

    I saw this in another post and tried the solution.

    2620269 MBAM Enterprise Reporting Not Getting Updated
     
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;2620269

    But when I try to run the Clearcache job in SQL I get an error. There are no steps defined in the clearcache job , its just empty

    How can I fix this clearcache job?

    Thx

    Wednesday, February 15, 2012 2:27 PM

All replies

  •  

    Hi,

    Please understand this forum is used to discuss security issues in Windows 7.Since this problem is a Windows Server related issue, I suggest that you may post this question to Microsoft Windows Server Forum:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/category/windowsserver/

    The reason why we recommend posting appropriately is you will get the most qualified pool of respondents, and other partners who read the forums regularly can either share their knowledge or learn from your interaction with us. 

    Thank you for your understanding


    William Tan

    TechNet Community Support

    Friday, February 17, 2012 9:54 AM

  • Eureka!

    I figured it out

    I found this reportingdb.sql
    file on the mbam server in C:\Program Files\Microsoft\Microsoft BitLocker
    Administration and Monitoring\Setup

    Ran this section of the script that makes the CreateCache job

    and all was working including the compliance reports

    -- Script Template

    =============================================

    DECLARE @DatabaseName
    nvarchar(255);

    SET @DatabaseName = DB_NAME()

    USE msdb;

    DECLARE @JobID BINARY(16)

    SELECT @JobID = job_id

    FROM msdb.dbo.sysjobs

    WHERE (name = N'CreateCache')
    etc.......

    Friday, February 17, 2012 8:23 PM
  • sorry about that

    thanks

    Friday, February 17, 2012 8:23 PM
  • I tried to do the same but I didnt get it to work.
    Could you explain how you did? 
    
    This is the error msg I recived:
    
    Checking existing data against newly created constraints
    Msg 911, Level 16, State 1, Line 1
    Database '$(DatabaseName)' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
    Msg 4902, Level 16, State 1, Line 1
    Cannot find the object "Audit.HardwareExemptionAuditEvents" because it does not exist or you do not have permissions.

    • Edited by Zym me Monday, February 20, 2012 2:45 PM
    Monday, February 20, 2012 2:45 PM