none
Conexant High Definition Smartaudio HD2 - no sound

    Question

  • I foolishly accepted a non critical uopdate to the Conexant High Definition Smartaudio HD2 and now I have no sound.

    I have tried:

    1. Rolled back driver to HD1 - no sound
    2. Updated driver to HD2 - no sound.

    Fkin MS updates are more trouble than they are worth - How do I resolve? Thanks

    Friday, May 13, 2011 9:23 AM

Answers

  • Hi,

    Please uninstall the driver completely, restart the computer, download the driver from the device manufacture's website.

    System restore can be under consideration in case it is multiple issue involved.

    Regards,


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”
    Wednesday, May 18, 2011 8:14 AM
    Moderator

All replies

  • Could be another issue.

    Remove the driver for the device, reboot and let Windows update find it and see how that works

     


    My MVP is for the Windows Desktop Experience, i.e. Windows XP, Vista and Windows 7 IT

    Remote Assistance is available for a fee.

    I am best with C++ and I am learning C# using Visual Studio 2010

    Developer | Windows IT | Chess | Economics | Hardcore Games | Vegan Advocate | PC Reviews

    Saturday, May 14, 2011 2:47 AM
  • Hi,

    Please uninstall the driver completely, restart the computer, download the driver from the device manufacture's website.

    System restore can be under consideration in case it is multiple issue involved.

    Regards,


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”
    Wednesday, May 18, 2011 8:14 AM
    Moderator