none
Direct Access UAG connectivity and speed issue

    General discussion

  • Hi,

    We have been running DA for quite a while now, and it has been pretty reliable. One regular customer complaint is the icon goes red, then back to normal. I have noticed this when I have tested at home, but I don't actually lose connectivity. This seems to happen every 5-10mins and the icon only stays red for a few seconds.

    One other thing I have noticed is the connection speed seems to let me transfer files around 1mbs, is this a limitation of Teredo?

    Thanks

    Ian


    • Edited by Ian.Southwell Friday, May 18, 2012 9:04 AM
    • Changed type Tiger Li Wednesday, May 23, 2012 2:02 AM
    Friday, May 18, 2012 8:38 AM

All replies

  • Hi Ian,

    Thanks for posting here.

    Have we verified the internet bandwidth form DA client between home and corp network ?

    Since your issue is relate to UAG. For peer experience and suggestions, you may wish to post to the ××× .  This will provide access to others who read the public forum regularly who will either share their knowledge.

    Forefront Edge Security – DirectAccess, UAG and IAG

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/forefrontedgeiag

    Thanks.

    Tiger Li


    Tiger Li

    TechNet Community Support

    Monday, May 21, 2012 8:30 AM
  • Hi Tiger,

    Our bandwidth on the corp internet is sufficient for at least 2mb/s. We will be upgrading to 100mb/s shortly so want to make sure we have sorted out any issues beforehand.
    I will post in the main TechNet forums separately.

    Regards

    Ian

    Monday, May 21, 2012 8:49 AM