none
APPCRASH - Microsoft Setup Bootstrapper has stopped working

    Pregunta

  • HI Guys

    We have recently deployed citrix 6.5 to a brand new farm setup consists of the following

    4 x XENAPP 6.5 servers ( MS Server 2008r2 64BIT)

    2 x XENWEB 6.5 Servers (MS SERVER 2008R2 64BIT)

    now everything has been working correctly.

    We created our first farm server configured it how we wanted it sys-prep it and clones it for the rest of the farm.

    Now we have had no problems untill now.

    We have gone to upgrade our snapshot agen and are getting the following error message no matter which way we try and install it.

    Error message:

    Problem signature:


      Problem Event Name: APPCRASH

      Application Name: setup.exe_Microsoft Setup Bootstrapper

      Application Version: 12.0.4518.1014

      Application Timestamp: 454280c5

      Fault Module Name: ole32.dll

      Fault Module Version: 6.1.7601.17514

      Fault Module Timestamp: 4ce7b96f

      Exception Code: c0000005

      Exception Offset: 0004ea5c

      OS Version: 6.1.7601.2.1.0.16.7

      Locale ID: 2057

      Additional Information 1: 4c0d

      Additional Information 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433

      Additional Information 3: 4c0d

      Additional Information 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433



    Read our privacy statement online:

     

    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409



    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

     

    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt


    now this is only happening on the XENAPP servers, it happens for all MS products, however not all programs.

    VMWARE tools installed fine no issues, as did Adobe products such as photoshop and reader.

    After hours or research on the internet it looks like DEP issue so after many combinations and finally disabling it altogether till no luck.

    Any ideas would be hugely welcome as we are banging our heads against a brick wall.

    regards

    Christopher

    lunes, 16 de julio de 2012 11:37

Respuestas

  • Hello Christopher,

    As this error only occurs in XenApp environment, did you ever check with the Citrix support to ensure if this is a known issue in upgrading snapshots?

    Are all the snapshots generated and upgraded in the XenApp environment? Which Microsoft products are involved?

    We’re glad to help you from Microsoft side. Thanks.

    Regards,
    Miya


    Miya Yao

    TechNet Community Support

    jueves, 19 de julio de 2012 8:14