locked
real-time log is blank. RRS feed

  • Question

  • I recently stood up a 2019 orchestrator environment.  For every runbook i have created up to this point the real-time log tab never produces anything while it is running.  I have refreshed but nothing.  It stays blank.  The log history tab produces results after the runbook completes.  Did i miss a configuration setting somewhere?
    Wednesday, May 27, 2020 6:38 PM

All replies

  • Hi,

    Can you describe your Orchestrator 2019 environment in more detail? How is it set up?

    Are you certain that the runbooks are not completing fast enough that you cannot see if they were running or not? Best way to try is by creating a monitor runbook that stays running until you stop it manually.

    You could also try restarting the Orchestrator services, or the server completely.

    Best regards,
    Leon


    Blog: https://thesystemcenterblog.com LinkedIn:

    Wednesday, May 27, 2020 7:08 PM
  • My Environment is as follows.

    Two 2019 servers that are Runbook Servers.

    One 2019 server that is the Managment and Web Service server.

    Two 2019 servers running SQL 2017 set up AOAG.

    .........................and as i type this and go to get a screen shot for you it is NOW magically working!!  I had a runbook that monitored for 9am...then checked a schedule for Monday.  So i have tested this before because i know that should always show a log when running and it has always been blank.

    Today i hit run so i can get a screenshot for you and the log shows!  

    I'm glad it's somehow working now...and Thank You for responding Leon!!

    Thursday, May 28, 2020 11:20 AM
  • I'm glad to hear that :-)

    Blog: https://thesystemcenterblog.com LinkedIn:

    Thursday, May 28, 2020 11:50 AM