locked
MultiPoint 2016 - long login RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I have installed on Windows Server 2016 with MultiPoint role on server (dual E5-2620v4. 48GB RAM, 4x1TB RAID 10) with 24 zero clients based on SMSC UFX6000 (Centerm C75v2, but the same chip have Atrust M321).

    Problem is when users wants to log on zero clients. Sometimes it tooks very long time to log on, on zero clients there is info like this:

    https://rlevchenko.files.wordpress.com/2015/11/multipoint_services_windows_server_2016_9_thumb.jpg?w=644&h=164

    but it is counting not in seconds but in minutes. Sometimes, it takes around 15 minutes to log in.

    Do you have any idea what is wrong?

    Best regards

    Kamil

    Friday, March 16, 2018 10:58 AM

All replies

  • Hi,

    As your question is mainly about MultiPoint, so I had removed your thread to Windows Multipoint Server Forum, and specific product supporter may provide you more suggestion.

    Thank you for your understanding.

    Best Regards,
    Eve Wang

    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, March 19, 2018 5:50 AM
  • Hello Kamil,

    Same troubles here, resently i'm starting te remove unused devices, my login speeded up from 20 to 10 seconds.

    greetz Tch

    Monday, June 25, 2018 11:05 AM
  • Same issue here... Performance is horrible
    Friday, July 20, 2018 5:30 PM
  • which switch do you use? Gigabit? A dedicated switch ?

    Have you tried connecting a single station directly to the server?

    Best Regards

    Thursday, September 27, 2018 2:05 PM