locked
Turning Privacy Protection back ON after Domain Renewal RRS feed

  • Question

  • Dear forum members, I need help to turn back on "Privacy protection", it was turned off during renewal process and never went enabled anymore.

    I tried REST API but got this error message.

    {
      "Code": "BadRequest",
      "Message": "The parameter privacy has an invalid value.",
      "Target": null,
      "Details": [
        {
          "Message": "The parameter privacy has an invalid value."
        },
        {
          "Code": "BadRequest"
        },
        {
          "ErrorEntity": {
            "ExtendedCode": "51008",
            "MessageTemplate": "The parameter {0} has an invalid value.",
            "Parameters": [
              "privacy"
            ],
            "Code": "BadRequest",
            "Message": "The parameter privacy has an invalid value."
          }
        }
      ],
      "Innererror": null
    }
    


    Also tried as a Deployment but got the same error:

    Resource: dinutri.net
    Type: Microsoft.DomainRegistration/domains
    Status: BadRequest

    this is the deployment template:

    {
        "$schema": "https://schema.management.azure.com/schemas/2015-01-01/deploymentTemplate.json#",
        "contentVersion": "1.0.0.0",
        "parameters": {
            "domains_dinutri_net_name": {
                "defaultValue": "dinutri.net",
                "type": "String"
            }
        },
        "variables": {},
        "resources": [
            {
                "type": "Microsoft.DomainRegistration/domains",
                "apiVersion": "2015-04-01",
                "name": "[parameters('domains_dinutri_net_name')]",
                "location": "global",
                "properties": {
                    "nameServers": [
                        "ns1-03.azure-dns.com",
                        "ns2-03.azure-dns.net",
                        "ns3-03.azure-dns.org",
                        "ns4-03.azure-dns.info"
                    ],
                    "privacy": true,
                    "autoRenew": true,
                    "managedHostNames": [],
                    "domainNotRenewableReasons": [
                        "ExpirationNotInRenewalTimeRange"
                    ]
                }
            }
        ]
    }

    this is the status message:

    {
        "Code": "BadRequest",
        "Message": "The parameter privacy has an invalid value.",
        "Target": null,
        "Details": [
            {
                "Message": "The parameter privacy has an invalid value."
            },
            {
                "Code": "BadRequest"
            },
            {
                "ErrorEntity": {
                    "ExtendedCode": "51008",
                    "MessageTemplate": "The parameter {0} has an invalid value.",
                    "Parameters": [
                        "privacy"
                    ],
                    "Code": "BadRequest",
                    "Message": "The parameter privacy has an invalid value."
                }
            }
        ],
        "Innererror": null
    }

    I will appreciate any help you may provide.

    Friday, May 15, 2020 2:12 AM