none
Nejde spustit správce úloh RRS feed

  • Dotaz

  • Dobrý den, mám problém s tím že mi nejde spustit správce úloh na systému windows 7 když zmáčknu ctrl + alt + delete tak se mi zobrazí několik možností a když vyberu správce úloh tak se nic nespustí nevíte čím by to mohlo být ??
    Děkuji za odpověď
    neděle 14. srpna 2011 15:17

Odpovědi

  • SP1 odinstaluj a pote znovu nainstaluj.

     

    Pred instalaci celych Windows, bych pro jistotu zkontroloval pocitac na viry a spyware. Pro uspesnou detekci je nutne kontrolu provadet z cisteho systemu. Doporucuji proto kontrolu provades z nejakeho live OS (treba BartPE).

     

    Pokud budes instalovat cele Windows, pouzij jen opravnou instalaci (ne novou).

    Pri opravne instalaci zustanou data a programy beze zmeny. Musi se jen nainstalovat znovu vsechny zaplaty.

     

    Az pokud nepomuze opravna instalace proved novou cistou instalaci.

    Pokud se do toho budes poustet, zazalohuj si vsechno potrebne (dokumenty, postu, ...)


    JCH
    • Označen jako odpověď BabyGlum neděle 14. srpna 2011 19:17
    neděle 14. srpna 2011 18:31

Všechny reakce

  • 1. To je nova instalace?

    2. Predpokladam spusteni jako administrator?

    3. Nejake chybove hlasky v protokolu udalosti?

     

    neděle 14. srpna 2011 15:38
    Moderátor
  • Ne není to nová instalace, ano jsem přihlášeneý jako administrator a žádné chybové hlašky v protokolu událostí.
    a teď mi kamarád poradil abych spustil program taskmgr a správce úloh se stále nespustil.
    neděle 14. srpna 2011 15:44
  • No a mate vubec soubor taskmgr.exe v adresari windows\system32?

     

    PS: Dalsi moznost spusteni je prave tlaciko mysi na liste programu.


    JCH
    neděle 14. srpna 2011 16:34
  • Ano mám soubor taskmgr.exe v adresari a na liště jsem to taky skoušel a pořát nic.

    neděle 14. srpna 2011 16:37
  • DD,

    takze pokud ten soubor taskmgr.exe spustite nic se nestane?

     

    Fungovalo to nekdy? Pokud ano vradte se obnovou systemu do doby kdy to fungovalo.

     


    JCH
    neděle 14. srpna 2011 16:44
  • Ano nic se nestane, fungovalo obnovil jsem to ale stejně se nic neděje.

     

    neděle 14. srpna 2011 16:53
  • DD,

    mate instalovany SP1?

    Pokud ne instalujte ho, pokud ano zkuste najit soubor taskmgr.exe v podadresari se SP. Tam funguje?

    Jdou vubec spouste exe soubory. Spusti se treba malovani?


    JCH
    neděle 14. srpna 2011 17:07
  • Ano mám SP1 V jakem podadresari se SP to nevím kde je, malování se spustí.

    neděle 14. srpna 2011 17:17
  • Pokud se jine programy spousti spravde, je pravdepodobne poskozen jen tento jeden soubor.

    Dej ve Windows hledat soubor se jmenem taskmgr.exe

    Pokud mas instalovany SP mel by tam byt vicekrat.Pokud ano zkus spustit ten druhy (z jineho adresare nez je system32).

     

    Pokud jej nenajdes, doporucuji opravnou instalaci z instalacniho DVD (pokud mas instalacni medium) nebo alepson preinstalaci SP1.

     

    Pokud mas ve svem okoli nekoho se stejnou edici Windows7, muzes zkusit prenest si tento soubor z jineho pocitace.

     

    PS: Jakou edici Windows 7 mas? (Home Premium/Profesional/Ultimate)


    JCH

    neděle 14. srpna 2011 17:28
  • Druhý taskmgr.exe se nezobrazil tak skusím tu opětovnou instalaci SP1 a mám windows 7 ultimate.
    neděle 14. srpna 2011 18:22
  • SP1 odinstaluj a pote znovu nainstaluj.

     

    Pred instalaci celych Windows, bych pro jistotu zkontroloval pocitac na viry a spyware. Pro uspesnou detekci je nutne kontrolu provadet z cisteho systemu. Doporucuji proto kontrolu provades z nejakeho live OS (treba BartPE).

     

    Pokud budes instalovat cele Windows, pouzij jen opravnou instalaci (ne novou).

    Pri opravne instalaci zustanou data a programy beze zmeny. Musi se jen nainstalovat znovu vsechny zaplaty.

     

    Az pokud nepomuze opravna instalace proved novou cistou instalaci.

    Pokud se do toho budes poustet, zazalohuj si vsechno potrebne (dokumenty, postu, ...)


    JCH
    • Označen jako odpověď BabyGlum neděle 14. srpna 2011 19:17
    neděle 14. srpna 2011 18:31
  • Tak jsem odinstaloval SP1 a nainstaloval znovu a už je vše v pořádku.
    Děkuji za pomoc!
    neděle 14. srpna 2011 19:16