none
Nelze stahnout offline Adresar RRS feed

  • Dotaz

  • Dobry den,

    pred casem jsem mel problem na klientech s Outlookem 2007 s touto hlaskou v nezdarenych synchronizacich:

    Adresář offline aplikace Microsoft Exchange

    Offline soubory adresáře nejsou stahovány. Server (adresu URL) nelze najít.

    0X8004010F

    To se opravilo SP3 na Exchange a SP2 na WIN2008SBS a odstranenim chybovek podle BPA:

    Nyni je ale jiny problem a to ten, ze nelze stahnout Adresar v Outlooku 2007 SP2,2010 (Odeslat/prijmout vse-> tak to stoji na hlasce Offline adresar - pripojeni k serveru Microsoft Exchange) Tato hlaska nezmizi,mel jsem to zapnute pres noc, chybovku to nehodi zadnou.

    Nemohl byste nekdo poradit? Dekuji

    čtvrtek 27. ledna 2011 11:04

Odpovědi

Všechny reakce

  • Zdravím, zde se obdobní problém řešil odkaz.
    čtvrtek 27. ledna 2011 22:26
  •  

    Tento clanek jsem samozrejme uz cetl. Tu hlasku do nezdarenych synchronizaci uz mi to nehaze. Zkusil jsem ten "Test e-mail configuration" a zde je vysledek. Ja v tom nedokazu moc poznat.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Autodiscover xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/autodiscover/responseschema/2006">
      <Response xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/autodiscover/outlook/responseschema/2006a">
        <User>
          <DisplayName>Admin</DisplayName>
          <LegacyDN>/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=Admin</LegacyDN>
          <DeploymentId>dd39656f-615d-4139-a840-72b69eb99f53</DeploymentId>
        </User>
        <Account>
          <AccountType>email</AccountType>
          <Action>settings</Action>
          <Protocol>
            <Type>EXCH</Type>
            <Server>mail.firma.local</Server>
            <ServerDN>/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=mail</ServerDN>
            <ServerVersion>72038053</ServerVersion>
            <MdbDN>/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=mail/cn=Microsoft Private MDB</MdbDN>
            <PublicFolderServer>mail.firma.local</PublicFolderServer>
            <AD>mail.firma.local</AD>
            <ASUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
            <EwsUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
            <OOFUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
            <UMUrl>https://mail.firma.cz/UnifiedMessaging/Service.asmx</UMUrl>
            <OABUrl>https://mail.firma.cz/OAB/5c393c04-a797-4cf8-bcc7-ad4c343c658d/</OABUrl>
          </Protocol>
          <Protocol>
            <Type>EXPR</Type>
            <Server>mail.firma.cz</Server>
            <SSL>On</SSL>
            <AuthPackage>Basic</AuthPackage>
            <ASUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
            <EwsUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
            <OOFUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
            <UMUrl>https://mail.firma.cz/UnifiedMessaging/Service.asmx</UMUrl>
            <OABUrl>https://mail.firma.cz/OAB/5c393c04-a797-4cf8-bcc7-ad4c343c658d/</OABUrl>
          </Protocol>
          <Protocol>
            <Type>WEB</Type>
            <External>
              <OWAUrl AuthenticationMethod="Fba">https://mail.firma.cz/owa/</OWAUrl>
              <Protocol>
                <Type>EXPR</Type>
                <ASUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
              </Protocol>
            </External>
            <Internal>
              <OWAUrl AuthenticationMethod="Basic, Fba">https://mail.firma.cz/owa/</OWAUrl>
              <Protocol>
                <Type>EXCH</Type>
                <ASUrl>https://mail.firma.cz/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
              </Protocol>
            </Internal>
          </Protocol>
        </Account>
      </Response>
    </Autodiscover>

     

    Kdyz dam tuto adresu : https://mail.firma.cz/OAB/5c393c04-a797-4cf8-bcc7-ad4c343c658d/oab.xml na stanici do exploreru, tak to hodi:

    Chyba 500 - Interní chyba serveru
    Došlo k potížím s hledaným prostředkem, a proto jej nelze zobrazit.

    -ten adresar ale na disku je a jsou v nem i soubory s dnesnim datem..

    pátek 28. ledna 2011 13:39
  • Tak problem je asi vyresen tim, ze jsem zmenil prava na slozce s OAB. IIS_Users meli jen "zvlastni opravneni", tak jsem pridal "cist a prochazet slozky".
    pátek 28. ledna 2011 14:11