locked
Outlook Anywhere - neběží RRS feed

  • Dotaz

  • Ahoj lidi,

    Dvoum lidem se v síti reinstaloval PC a přestal fungovat outlook anywhere. Neustále to chce zadat heslo uživatele a když heslo zadám, tak mi ho neveme. Heslo je 100% správné. Paradox je ten, že mi to nejede ani ve VPNce (Cisco IPsec).

    Děkuji všem za radu

    S pozdravem

    Tomáš

    sobota 22. ledna 2011 9:53

Odpovědi

  • žádný uživatel nejede? Co je to za Exchange? Reset OWA nepomohl? Jinak Exchange běží třeba v Outlooku?
    sobota 22. ledna 2011 10:03
    Přispěvatel
  • no tak pokud jsi to tomu jednomu už rozchodil přeinstalováním Outlooku, tak to zkus i u toho druhého..nebo to je tak, že jednomu běží Outlook, ale oboum neběží OWA?

    neříká něco eventlog na serveru? Co třeba kdyby si změnili ti uživatelé heslo, nestane se pak něco?

    sobota 22. ledna 2011 10:13
    Přispěvatel
  • ok, jasný...no to bude asi rozumější to řešit v pondělí...teďka bych se ani moc nedivil, kdyby tam měli něco špatně oni a server byl čistý...ale to uvdiíš v pondělí ...dej pak vědět..
    sobota 22. ledna 2011 10:37
    Přispěvatel
  • Tak nakonec zabral restart služby
    úterý 25. ledna 2011 9:25

Všechny reakce

  • žádný uživatel nejede? Co je to za Exchange? Reset OWA nepomohl? Jinak Exchange běží třeba v Outlooku?
    sobota 22. ledna 2011 10:03
    Přispěvatel
  • Jsou to dva uživatelé. Jednoho jsem rozchodil tím, že jsem mu přeinstaloval Outlook a druhému teď pomáhám na dálku. Jedná se o Exchange 2007 a klienti mají Outlook 2010, šlo o přechod z 2007. Běží to všem, jen ne těm, kterým se reinstaloval ntb.

    reset OWA jsem nezkoušel

    sobota 22. ledna 2011 10:06
  • no tak pokud jsi to tomu jednomu už rozchodil přeinstalováním Outlooku, tak to zkus i u toho druhého..nebo to je tak, že jednomu běží Outlook, ale oboum neběží OWA?

    neříká něco eventlog na serveru? Co třeba kdyby si změnili ti uživatelé heslo, nestane se pak něco?

    sobota 22. ledna 2011 10:13
    Přispěvatel
  • Log je čistý, nic na mě nekřičí. Ono je to trochu komplikovanější a je víkend, klientovi pomáhám vzdáleně :-)

    uživatelé nemají oprávnění měnit heslo. Asi to budu muset vyřešit v pondělí :-)

     

    sobota 22. ledna 2011 10:18
  • ok, jasný...no to bude asi rozumější to řešit v pondělí...teďka bych se ani moc nedivil, kdyby tam měli něco špatně oni a server byl čistý...ale to uvdiíš v pondělí ...dej pak vědět..
    sobota 22. ledna 2011 10:37
    Přispěvatel
  • V pondělí napíšu, díky Jirko za pomoc
    sobota 22. ledna 2011 10:51
  • Tak nakonec zabral restart služby
    úterý 25. ledna 2011 9:25
  • Mam stejný problém po instalaci sp3 na exchange, uživatelum při vzdáleném připojení přez outlook anywhere neustale vyskakuje okno se zadaním hesla, a spravné heslo to neaxteptuje, kde může ýt chyba ?

    středa 21. prosince 2011 9:12