none
chybně zobrazené znaky češtiny

    Dotaz

  • Při psaní mailu / windows live mail/ nebo vyplňování formulářů na webu se text při psaní zobrazuje správně, ale po odeslání nebo uzavření editačního okna se znaky jako ž Ž a pod. zobrazí nekorektně. Problém se objevil až na začátku roku 2016.

    Vyzkoušel jsem bez úspěchu všechna mne známá nastavení jazyka a klávesnic .

    Díky za radu.

    čtvrtek 18. února 2016 9:57

Odpovědi

  • Rada neni, je to stara znama chyba, kterou asi nikdo nikdy neopravi ... :(

    Resp. ve starsich verzich WLMail znaky chybely, ted jsou z nich paznaky (souvisi s prechodem outlook.com z deltasync na EAS).

    MP

    čtvrtek 18. února 2016 10:50
    Moderátor
  • Z internetovych luhu a haju:

    To change the sending behaviour, either:
    • Press Backspace or Ctrl-Z or click Undo after entering a quotation mark or an apostrophe, or
    • Make a registry change to stop the behaviour altogether. To do this,
    1. With WLMail closed, type  regedit  into the start search box and press Enter. Give permission where necessary.
    2. In the left hand pane, navigate to
      HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows Live Mail\ Compose\ Preferences\ PostEditor\ Autoreplace
      and click on Autoreplace.
    3. In the right-hand pane, double-click on each of the four Names where the Type  column reads REG_DWORD. In each case, type 0 into  the Value data  box and click OK.
    4. Press F5 and then close the window.
    5. Launch WLMail and test.

    M.

    pondělí 29. února 2016 17:39
    Moderátor

Všechny reakce

  • Rada neni, je to stara znama chyba, kterou asi nikdo nikdy neopravi ... :(

    Resp. ve starsich verzich WLMail znaky chybely, ted jsou z nich paznaky (souvisi s prechodem outlook.com z deltasync na EAS).

    MP

    čtvrtek 18. února 2016 10:50
    Moderátor
  • Z internetovych luhu a haju:

    To change the sending behaviour, either:
    • Press Backspace or Ctrl-Z or click Undo after entering a quotation mark or an apostrophe, or
    • Make a registry change to stop the behaviour altogether. To do this,
    1. With WLMail closed, type  regedit  into the start search box and press Enter. Give permission where necessary.
    2. In the left hand pane, navigate to
      HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows Live Mail\ Compose\ Preferences\ PostEditor\ Autoreplace
      and click on Autoreplace.
    3. In the right-hand pane, double-click on each of the four Names where the Type  column reads REG_DWORD. In each case, type 0 into  the Value data  box and click OK.
    4. Press F5 and then close the window.
    5. Launch WLMail and test.

    M.

    pondělí 29. února 2016 17:39
    Moderátor