none
nejde zvuk a mikrofon RRS feed

  • Dotaz

  • Mám notebook Lenovo ThinkPad Edge e420 s w7

    Když zapnu mumble, teamspeak nebo skype hovor tak přestane fungovat mikrofon i sluchátka.Když sem chtěl cokolik z toho sprovoznit musel sem vypnou vše co vydává zvuk a u mumble dát configure>settings>audio input>a nastavil sem z push to takl voice activity>continuous>znova push to takl>znova voice activity>znova continuous>a znova push to takl tak sem slyšel a sem byl slyšet nemoh se ale zapnout teamspeak nebo hovor na skype. U teamspeaku sem musel dát self>capture profile odkliknout default>self>playback profile odkliknou default pak sem to musel zase zaškrtnout v pořadí první playback pak capture a šlo to nesměl sem ale zase zapnout mumble nebo skype hovor.U hovoru na skype sem mohl používat jen konferenční hovor a to tak že mě zavolal někdo příjmul sem to a pak položil počkal až se mi vedle připojit do hovoru rozsvítí tlačítko s 4 sloupečkama zeleně a pak se připojit do hovoru.(toto se mi stávalo pokaždý když se zapnul jeden z těchto programů do 13.9 ten den mi jeden kámoš poradil ať v ovládacích panelech>hardware a zvuk>možnosti napájení nastavím vysoký výkon to sem dal a ten den to šlo naprosto v pohodě mohl sem zapnout i mumble teamspeak a horov na skype.) Další den mi ale nefungovalo nic na mumble nejdřív nešel vůbec (mikrofon a repráky) teď nikoho neslyším ale mikrofon reaguje protože mě ostatní slyší, teamspeak nešel taky vůbec na poslední zapnutí jde bez změn v nastavení, ale nejspíš pokud zapnu mumble nebo hovor na skype tak nejspíš přestane jít, skype nejde hovor s jednou osobou (včera po změně v napájení šlo) s více lidma se ještě neměl možnost zkusit.

    Dál nefunguje zvuk u Battlefield Bad Company 2 pokud se připojim na nějaký server tak přestane jít už při načítání.

    Už sem se hrabal v nastavení zvuku kontroloval sem to podle několika lidí a zjistim se že to mam stejně jako všichni kdo se mi snažili poradit a de jim to bez problémů.

    Předem díky za vyřešení problému.

     


    • Upravený Tomáš.H středa 14. září 2011 11:52
    středa 14. září 2011 11:45

Odpovědi

Všechny reakce

  • Ahoj, nenainstaloval jsi nějaké updaty od Lenova? Resp zkus je přes System Update stáhnout, jestli to nepomůže.. Zkoušel jsi se přes bod obnovení vrátit zpět na čas, kdy to fungovalo?
    středa 14. září 2011 13:14
  • Čau,už od prvního dne co sem ten notebook měl to blblo a dneska sem stáhnu 12updatu od lenova a teď to zatim jede v pohodě snad to tak už zůstane :) pokud ne tak sem ještě napíšu.
    středa 14. září 2011 16:57