none
TS RemoteApp a přístupy na HTTPS

    Dotaz

  • Zdravím všechny, mám problém s přihlášením uživatelů na https stránky přes RemoteApp. Porblém: Vytvořím v RemoteApp .msi balíček, který spouští IE s přístupem na https web (pomocí argumentu -nohome). Nainstaluju balíček pomocí GP, uživatelé spustí aplikaci, přihlásí se na TS a naběhne jim klasické upozornění o chybě ceritfikátu. Pokud uživatel klikne na: Pokračovat na tento web, tak se mu zobrazí chyba v IE: ieframe.dll .  Pokud ovšem uživatel má na TS profil (už se na TS přihlásil "klasicky" přes vzdálenouplochu) a spustí IE ze své plochy (RemoteApp), tak vše funguje v pořádku. Smažu profil uživatele - https přes IE (RemoteApp) zase nejede. Nevíte prosím někdo, jak obejít tyto problémy??? Díky moc. DK

    29. září 2008 11:23

Odpovědi

  • Vyřešeno. Problém byl v tom, že jsem si nevšiml, že v certifikátu bylo vystaveno pro: xxx.domain.com ale web od dodavatele byl xxx.domain.cz. Toto byl hlavní problém. Když jsem přistupoval na stejný web jako byl název v certifikátu, tak vše v poho (certifikát jsem měl v lokálních trusted CA). Trochu moje blbost, že jsem nečuměl.

    1. října 2008 12:34

Všechny reakce

  • Jake klasicke upozorneni o chybe certifikatu? Zkus byt konkretnejsi!

     

    Neni vydany trusted CA? Dostan prislusnou CA do trusted!

     

    MP

    1. října 2008 12:27
    Moderátor
  • Vyřešeno. Problém byl v tom, že jsem si nevšiml, že v certifikátu bylo vystaveno pro: xxx.domain.com ale web od dodavatele byl xxx.domain.cz. Toto byl hlavní problém. Když jsem přistupoval na stejný web jako byl název v certifikátu, tak vše v poho (certifikát jsem měl v lokálních trusted CA). Trochu moje blbost, že jsem nečuměl.

    1. října 2008 12:34
  • Koukam ze muj zvyk odpovidat na dotaz dotazem k necemu je Smile

     

    Oznac si sve priznani za reseni at dotaz zmizi z nezodpovezenych prosim

     

    MP

     

    1. října 2008 13:51
    Moderátor