none
http 501 and 450 on public folders in e2k3 RRS feed

  • Question

  • Hello,

    i'm having a problem accesign public folders on a e2k3 server to migrate to e2k7u.

    OS is 2003R2 x32

    In ESM if i expand public folders i get: HTTP 501 not implemented c1030af7

    if i want to move all replicas then i get HTTP 405 c1030af4

    i did the steps shown on http://support.microsoft.com/kb/839744 it recreated the exadmin but the problem remains.

    any ideas?

    Saturday, June 7, 2014 6:04 PM

Answers

All replies

  • Hi,

    I suggest solve the "c1030af7" error first.

    Found a troubleshooting article for your reference:

    Troubleshooting Microsoft Exchange System Manager Public Folder Expansion Problems

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa996098(v=exchg.65).aspx#Errorc1030af7

    Please notice to restart the System Attendant service.

    Please also try to collect error message in App log for the further troubleshooting.

     

    Thanks

    Mavis


    Mavis Huang
    TechNet Community Support



    Monday, June 9, 2014 9:20 AM
    Moderator
  • Huang,

    after some digging it turns out the problem was that IIS default website was on a port other than 80.

    after i switched it back to 80 it started working, i also had the exadmin folder broken and had to recreate it

    Monday, June 9, 2014 12:35 PM
  • Hi,

    Glad to know that the issue has been solved.

    Thanks for your update.

    Have a nice day : )

     

    Thanks

    Mavis


    Mavis Huang
    TechNet Community Support

    Monday, June 9, 2014 3:16 PM
    Moderator