locked
Batch - Incorrect Function when deployed RRS feed

  • Question

  • Hi everybody.

    I'm trying to deploy a Windows 8 Custom Start Screen (the metro screen).

    I created a Batch file to do it :

    POWERSHELL -NonInteractive -Command Import-StartLayout -LayoutPath .\CustomScreenLayout.bin -MountPath %SystemDrive%\

    The binary file is in the same folder. 

    The batch and the bin works perfectly fine when I launch it manually post installation. But like I have over 100 computers to install and don't want to do it everytime.

    Does someone have an idea ?

    Thanks in advance (and sorry for my english).

    Jon

    Friday, October 10, 2014 8:11 AM

Answers

  • WHen I import the CustomScreenLayout.bin I just copy the file to local machine during WInPE (Post-Install)

    xcopy /y F:\AppsFolderLayout.bin C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows


    Keith Garner - Principal Consultant [owner] - http://DeploymentLive.com

    Saturday, October 11, 2014 12:09 AM

All replies

  • Have you tried to create an application and upload your silent install batch file
    Friday, October 10, 2014 12:26 PM
  • WHen I import the CustomScreenLayout.bin I just copy the file to local machine during WInPE (Post-Install)

    xcopy /y F:\AppsFolderLayout.bin C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows


    Keith Garner - Principal Consultant [owner] - http://DeploymentLive.com

    Saturday, October 11, 2014 12:09 AM
  • Thank you.

    It works perfectly fine :-D

    Have searched a few days for a thing much more complicated, and it take 2 min :-( Thank you again

    Jon.

    Monday, October 13, 2014 8:14 AM