none
Unable to send email to some domains RRS feed

  • Question

  • When sending emails to certain domains they bounce back after three days. For example:

    Original message headers:

    Received: from ([10.102.172.126])    by atl0spm08.na.autotrader.int with ESMTP
     with TLS id JVZ3CG1.152939495;    Mon, 03 Jun 2013 10:40:20 -0400
    Received: from ATL6HYB01.na.autotrader.int (10.102.35.109) by
     atl6ext02.na.autotrader.int (10.102.172.126) with Microsoft SMTP Server (TLS)
     id 8.3.264.0; Mon, 3 Jun 2013 10:40:20 -0400
    Received: from TX2EHSOBE001.bigfish.com (10.224.174.24) by
     webmail.autotrader.com (10.102.35.118) with Microsoft SMTP Server (TLS) id
     14.2.328.9; Mon, 3 Jun 2013 10:40:20 -0400
    Received: from mail22-tx2-R.bigfish.com (10.9.14.237) by
     TX2EHSOBE001.bigfish.com (10.9.40.21) with Microsoft SMTP Server id
     14.1.225.23; Mon, 3 Jun 2013 14:40:19 +0000
    Received: from mail22-tx2 (localhost [127.0.0.1])    by mail22-tx2-R.bigfish.com
     (Postfix) with ESMTP id 4647AA0272    for
     <rwolf@artmoehn.com.FOPE.CONNECTOR.OVERRIDE>; Mon,  3 Jun 2013 14:40:19 +0000
     (UTC)
    X-Forefront-Antispam-Report: CIP:157.56.241.133;KIP:(null);UIP:(null);(null);H:BL2PRD0411HT004.namprd04.prod.outlook.com;R:internal;EFV:INT
    X-SpamScore: 0
    X-BigFish: PS0(z569dhzc85fhzz1f42h1ee6h1de0h1fdah1202h1e76h1d1ah1d2ah1fc6hzz17326ah18c673h8275bh8275dhz31h2a8h668h839hd25hf0ah1288h12a5h12bdh137ah1441h1504h1537h153bh15d0h162dh1631h1758h18e1h1946h19b5h19ceh1ad9h1b0ah1bceh1d07h1d0ch1d2eh1d3fh1dc1h1de9h1dfeh1dffh1155h)
    Received-SPF: softfail (mail22-tx2: transitioning domain of vauto.com does not designate 157.56.241.133 as permitted sender) client-ip=157.56.241.133; envelope-from=Leslie.Franson@vauto.com; helo=BL2PRD0411HT004.namprd04.prod.outlook.com ;.outlook.com ;
    Received: from mail22-tx2 (localhost.localdomain [127.0.0.1]) by mail22-tx2
     (MessageSwitch) id 1370270417270228_1892; Mon,  3 Jun 2013 14:40:17 +0000
     (UTC)
    Received: from TX2EHSMHS021.bigfish.com (unknown [10.9.14.227])    by
     mail22-tx2.bigfish.com (Postfix) with ESMTP id 33D91C01B5    for
     <rwolf@artmoehn.com>; Mon,  3 Jun 2013 14:40:17 +0000 (UTC)
    Received: from BL2PRD0411HT004.namprd04.prod.outlook.com (157.56.241.133) by
     TX2EHSMHS021.bigfish.com (10.9.99.121) with Microsoft SMTP Server (TLS) id
     14.1.225.23; Mon, 3 Jun 2013 14:40:10 +0000
    Received: from BL2PRD0411MB433.namprd04.prod.outlook.com ([169.254.2.31]) by
     BL2PRD0411HT004.namprd04.prod.outlook.com ([10.255.130.39]) with mapi id
     14.16.0311.000; Mon, 3 Jun 2013 14:40:10 +0000
    From: "Franson, Leslie (VAT - Oakbrook)" <Leslie.Franson@vauto.com>
    To: "rwolf@artmoehn.com" <rwolf@artmoehn.com>
    Subject: Test
    Thread-Topic: Test
    Thread-Index: Ac5gaCQdqUClIRQPQU2Zr7UMzusCuQ==
    Date: Mon, 3 Jun 2013 14:40:09 +0000
    Message-ID: <0233DAA571F4AE47B21B8570961C990A240C35F4@BL2PRD0411MB433.namprd04.prod.outlook.com>
    Accept-Language: en-US
    Content-Language: en-US
    X-MS-Has-Attach:
    X-MS-TNEF-Correlator:
    x-originating-ip: [63.145.140.190]
    MIME-Version: 1.0
    Return-Path: Leslie.Franson@vauto.com
    X-FOPE-CONNECTOR: Id%0$Dn%*$RO%0$TLS%0$FQDN%$TlsDn%
    X-FOPE-CONNECTOR: Id%28699$Dn%ARTMOEHN.COM$RO%2$TLS%5$FQDN%smtp.autotradergroup.com$TlsDn%webmail.autotrader.com
    X-OriginatorOrg: vauto.com
    Content-Type: text/plain

    All other emails get delivered. The problem ism only with certain domains. Any help would be appreciated. Thanks.

    Wednesday, June 5, 2013 3:21 PM

All replies