none
Microsoft Search server 2008 express not crawling all content databases

    Question

  • Hi,

    I have a WSS 3.0 farm with Microsoft Search server 2008 express.

    There are 10 Web Apps and Search Works in all of them exept in one, where it works in some site collection and doesnt work on others.

    This Web App is splitted into 8 content databases.

    We noticed that the site collections that doesn't work are in the same content databases.

    We checked the Default Content Access Account permissions in SQL Server User Mappings and they are identical.

    I tried creating Crawl rules to force to incluse those site collections but it seems crawling is skipping this content database.

    Please help me to solve this problem.

    Thanks,


    L. Skynyrd

    Thursday, October 03, 2013 1:15 PM

Answers

  • We are considering migrating the whole site collection to  another content database or to a new one.

    I will research about that.

    Thanks


    L. Skynyrd

    Thursday, October 03, 2013 4:16 PM
  • For the sites in question what does it say in the SSP logs?

    BTW this is the wrong forum, there's another one for 2007 which would probably get more attention/direct assistance.

    Thursday, October 03, 2013 4:25 PM

All replies

  • We are considering migrating the whole site collection to  another content database or to a new one.

    I will research about that.

    Thanks


    L. Skynyrd

    Thursday, October 03, 2013 4:16 PM
  • For the sites in question what does it say in the SSP logs?

    BTW this is the wrong forum, there's another one for 2007 which would probably get more attention/direct assistance.

    Thursday, October 03, 2013 4:25 PM