locked
getting error while creating the webapplication in sharepoint 2007 RRS feed

  • Question

  • Hi,

    when i try to create the new webapplication from centraladmin ,i am getting the below error.

    at FeatureConfigurator.CreateAdminSite(SPWebApplication webApp) 

        at FeatureConfigurator.ConfigureAdminSite(SPWebApplication webApp) 

        at FeatureConfigurator.Configure(SPWebApplication webApp) 

        at DefaultFeatureReceiver.FeatureActivated(SPFeatureReceiverProperties properties) 

        at SPFeature.DoActivationCallout(Boolean fActivate, Boolean fForce) 

        at SPFeature.Activate(SPSite siteParent, SPWeb webParent, SPFeaturePropertyCollection props, Boolean fForce) 

        at SPAdminFeatureCollection.Add(Guid featid, SPFeaturePropertyCollection props, Boolean fForce) 

        at SPFeatureCollection.AddInternal(Guid featureId, SPFeaturePropertyCollection properties, Boolean force, Boolean fMarkOnly) 

        at SPFeatureCollection.Add(Guid featureId, SPFeaturePropertyCollection properties, Boolean fForce)

     

    how to resolve this.

    Thanks,

    Devendra




    MCTS,MCPD Sharepoint 2010. My Blog- http://www.sharepoint-journey.com
    Thursday, October 13, 2011 1:57 PM

Answers

  • Hi,

    It seems that any important feature is missing in your server.

    Do you have more servers in the farm?

    If yes then can you try creating the web application from them to verify that it is not server specific error.

    Do you get any more error entries in logs?


    Thanks, Rahul Rashu
    • Marked as answer by Pengyu Zhao Saturday, October 22, 2011 10:48 AM
    Monday, October 17, 2011 3:53 AM